Hakkında gözaltı kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına çıkışı kamerada
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Hakkında gözaltı kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına çıkışı kamerada

Hakkında gözaltı kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına çıkışı kamerada

ABONE OL
1 Ocak 2021 18:06
Hakkında gözaltı kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına çıkışı kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, SBK Holding ve holdinge bağlı 6 şirketin hesaplarında yaptığı incelemelerde, 132 milyon dolar kara para aklandığını belirlemişti.

19 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI VERİLMİŞTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, SBK Holding ve alt şirketlerinde yönetici olan 19 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, şüphelilerden 11’i gözaltına alınmıştı.

KORKMAZ LÜKSEMBURG’DA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Korkmaz, sosyal medya üzerinden katıldığı bir yayında “Kaçtınız mı?” sorusuna “Kaçmam için benim aranmam veya yurt dışı çıkış yasağımın olması lazımdı. Benim hala yurt dışı çıkış yasağım yok. Ben 13 gündür Lüksemburg’dayım. Hakkımda herhangi bir yurt dışı çıkış yasağı yok ki kaçayım” diye yanıt verdi.

EŞİ DE İFADE VERDİ

Sezgin Baran Korkmaz’ın da arasında bulunduğu 8 şüphelinin ise yurt dışında olduğu tespit edilmişti. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden, 1’i tutuklanırken 10’u ise adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Ayrıca soruşturma kapsamında emniyette ifade veren Sezgin Baran Korkmaz’ın eşi Gökçen Korkmaz da serbest bırakılmıştı.

HAVAALANINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Korkmaz’ın yurt dışına çıkmak için havaalanına geldiği, güvenlik geçtiği anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Hakkında gözaltı kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz'ın yurt dışına çıkışı kamerada



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.