Görkem Uludüz yapımlarında yurtdışına açıldı

Görkem Uludüz yapımlarında yurtdışına açıldı

ABONE OL
10 Nisan 2021 13:54
Görkem Uludüz yapımlarında yurtdışına açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa sürede hayata geçirdiği ve ulusal ekranlarda yer alan çalışmaları ile adını sıkça duyduğumuz son dönemlerin çıkış yapan program ve müzik yapımcısı Görkem Uludüz, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar başlattı.

 

Almanya’da yaşayan arkadaşı ve cast ajansı sahibi Sibel Ekici ile stratejik bir ortaklığa imza atan yapımcı, sanat ve müzik dünyasına yeni isimler kazandırma hazırlığı içerisinde.

 

Geçtiğimiz gün İstanbul’da bir alışveriş merkezinde görüntülenen Uludüz, proje ortağı Sibel Ekici ve çalışmalarından övgü ile bahsetti:

 

‘Bildiğiniz gibi ben de bir dönem Almanya’da yaşadım. Gurbette o kadar çok yetenekli ve ülkemize kazandırabileceğimiz gençlerimiz var iken bir çoğuna ne yazık ki bu fırsat verilemiyor. Bu konuda sevgili arkadaşım Sibel Ekici’nin çalışmalarını çok değerli buluyorum. Daha öncesinde de Caner Dinç ile yetenekli bir gencimizi bizlere kazandırdı, şimdi de Yasemin Demir ile muhteşem bir ses müzik dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor. Fikrimce kesinlikle bir yıldız adayı. Bahar’da Sibel Ekici Germany Produktion ve Uludüz Medya işbirliği ile sizlerleyiz.’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.