Gerçek Oyunlar Oynama Adresi

Gerçek Oyunlar Oynama Adresi

ABONE OL
10 Aralık 2020 14:16
Gerçek Oyunlar Oynama Adresi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Oyun Oyna, sitesi ve oyun sektörünün geleceği olan ve bu şekilde görülen bulut tabanlı oyun alanları her gün daha fazla haber ile karşımıza çıkmaktadır. Google gibi büyük şirketler de bu alana yönelmektedir. Bu yüzden bundan sonra yaptıkları ve yapacakları oyun ve tanıtımları yayınlamaya başladılar. Kullanıcıların mobil oyun konusunda daha hızlı ve indirme olmadan hızlı bir şekilde girilmesini sağlamak isteyen Facebook, diğer birçok şirketin bulut tabanlı platformlarında da olduğu gibi oyunların indirilme gereği duyulmadan mobil cihazınızda bulunarak oynanabilmesini sağlamak istiyor. Oyunlar oyna sitesi de sadece telefon ve mobil tabanlı değil aynı zamanda web üzerinden bu hizmeti vererek hem telefon hem bilgisayar üzerinden kullanıcılarına farklı imkanlar tanıyor.

Okey Oyna

Okey oyna sırasında oyunun bitiminde puan hesaplaması yapıldığı gibi aynı zamanda ceza puanları da hesaplanır. Oyuncular bazı durumlarda ekstra ceza puanı alabilir. Bu ceza puanları kazandıkları tüm puana eklenir. Bu da oyunun kazananın kim olduğunu belirler ya da oyunun kazananını değiştirebilir. Eğer bir oyuncu masada taşlardan birini açmış ise ama açılan setler ile 101 okey sayısını elde edememişse taşlarını geri alması gerekir ve oyuncuya 101 ceza puanı eklenir. Eğer okey oyna sırasında oyuncunun masaya attığı taş daha önce masaya atılmış olan taşlardan birine ek yapılabiliyorsa bu oyuncuya da 101 okey ceza puanı yazılarak cezalandırılır.

Pişti Oyna

Pişti oyna, sırasında en önemli kurallardan biri dağıtım kurallarıdır. Bu kurallara özellikle dikkat edilmelidir. Edilmediği takdirde oyunun gidişatı değişebilir. Bu dağıtım kurallarından ilki dağıtan kişinin desteden ilk dört kağıdı çekmesi ve üç tanesinin kapalı olmasının gerektiğidir. Dördünce kağıdı ise açık şekilde koymalıdır. Bu oyunun gidişatını belirler. Aynı zamanda oyun sağdan dağıtılarak oynanması gerekir. Kartı atan kişi sağındakine vererek oyuna devam etmelidir. Pişti sırasında uygulanılabilen birçok taktik bulunur. Piştide taktiklere dikkat etmeden önce jokerin ve valenin nerede bulunduğuna dikkat edilmelidir. Bu şekilde rakip oyuncuların eline bu kartların verilmemesi gerekir. Rakip oyuncuların eline bu kartların verilmesi halinde oyun lehinize gelişmeyecektir.

Kaliteli oyunları bedava ve canlı olarak oynamak istiyorsanız. OyunlarOyna.ORG Sitesine Göz ata bilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.