Fiber ve Adsl Farkı

Fiber ve Adsl Farkı

ABONE OL
19 Ekim 2020 11:01
Fiber ve Adsl Farkı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kablonet Fiber İnternet Kampanyaları ve paketlerinde sunulan internet teknolojisi bağlantıda fiber optik adı verilen özel bir kablo kullanır. Bu kablonun iç kısmında saç teli inceliğinde ince cam tüpler vardır ve bilgiler bu tüpün içerisinden transfer edilir. Fiber optik kablonun bu farkı ve özelliği sayesinde ek olarak hızın yanında data kaybı en aza indirgenmiş olur. Bu  sayede gecikme yani ping değerleri de minimum seviye de olur. Fiber internet hızları çeşitli düzeylerde olabilmektedir. Bunun sebebi firmaların sunduğu hız ve sınırladığı hız ve fiberin binanıza mı yoksa binanızın bağlı  bulunduğu kutuya kadar mı ? şeklinde soruların cevaplarına göre değişmektedir. Bina içerisi ve binadan sağlayıcı kutusuna kadar olan kısım fiber kablo ile hazırlanmış ise maksimum sağlayıcının verdiği maksimum hızları alabilirsiniz.Ülkemizde fiber altyapı günden güne gelişmektedir bunun yanı sıra Türksat Ankara ve Teledünya hizmetleri de veren firmamız sizlere daima en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Nedir Bu Kablonet?

Kablonet herhangi bir altyapı ihtiyacı olmadan uyduya bağlanan bir alıcı ve verici ile çalışır. Ekstrem hava koşulları haricinde kayıp olmaksızın standart bir hızda verim verir. Türksat Ankara gibi hizmetler ile ulaşılabilecek kablonet isminin yarattığı algının aksine gayet kullanılabilir ve çokça kullanılan popüler bir hizmettir. Sizde Türksat Ankara ile hizmet almak istiyorsanız ve düzenli ve kaliteli bir internet hizmeti almak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.