Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘provokasyon’ açıklaması: Aldırış etmiyoruz
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘provokasyon’ açıklaması: Aldırış etmiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘provokasyon’ açıklaması: Aldırış etmiyoruz

ABONE OL
20 Eylül 2020 01:32
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘provokasyon’ açıklaması: Aldırış etmiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2 bin yıllık geçmişi olan köklü ve kadim bir devlettir. Hiçbir komplekse kapılmadan, içinden geçtiğimiz tüm süreçleri vakur ve olgun şekilde yürütmekte, ısrarlı provakasyonlara asla aldırış etmemekteyiz.

Biz, samimi her çağrıya kulak vererek diplomasiye olabildiğince alan kazandırmak, sorunları diyalog yoluyla herkesin kazanabileceği bir çözüme kavuşturmak niyetindeyiz. Ülkemizin bir damla suyunu da bir karış toprağını da bu vizyonla savunmayı sonuna kadar sürdüreceğiz.”

Biz, samimi her çağrıya kulak vererek diplomasiye olabildiğince alan kazandırmak, sorunları diyalog yoluyla herkesin kazanabileceği bir çözüme kavuşturmak niyetindeyiz. Ülkemizin bir damla suyunu da bir karış toprağını da bu vizyonla savunmayı sonuna kadar sürdüreceğiz.

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) September 19, 2020

MACRON TÜRKÇE TWEET ATMIŞTI

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter üzerinden paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ajaccio’da, Türkiye’ye net bir mesaj gönderdik: iyi niyetli, naiflik olmaksızın sorumlu bir diyaloğu yeniden açalım. Bu çağrı bundan böyle Avrupa Parlamentosu’nun da çağrısı. Görünüşe göre de işitilmiş. İlerleyelim”

Ajaccio’da, Türkiye’ye net bir mesaj gönderdik: iyi niyetli, naiflik olmaksızın sorumlu bir diyaloğu yeniden açalım. Bu çağrı bundan böyle Avrupa Parlamentosu’nun da çağrısı. Görünüşe göre de işitilmiş. İlerleyelim.

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) September 19, 2020

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.