Boşanma avukatı tavsiyeleri

Boşanma avukatı tavsiyeleri

ABONE OL
28 Nisan 2021 13:25
Boşanma avukatı tavsiyeleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile hukuku alanında en çok görülen davaların başında boşanma davaları geliyor. Evli çiftlerin yaşamış oldukları anlaşmazlıklara bağlı olarak artık evliliklerine son vermek istediklerinde başvurdukları boşanma davalarında anlaşmalı ya da çekişmeli olarak süreç tamamlanıyor.

Boşanma davalarında boşanma sebebinin doğru tespit edilmesi çok önemli bir yer alıyor. Çünkü, hakim davacının boşanma sebebine göre davayı inceliyor ve görülüp görülmemesine karar veriyor. Bu yüzden davanın hazırlık sürecinin mutlaka işinde çok iyi bir boşanma avukatı ile birlikte yürütülmesi büyük önem taşıyor.

Boşanmaya karar verdiğinizde bunun anlaşmalı ya da çekişmeli olarak gelişecek olması çiftlerin kararlarına bağlı oluyor. Birçok çift anlaşma konusunda orta yol bulamadığı için davalar daha çok çekişmeli olarak başlıyor. Davanın ön hazırlık sürecinin tamamlanması ve geçerli bir neden ile birlikte aile mahkemelerine yapılan başvuruların arından dava görülme süreci boyunca anlaşılamayan her bir konu için hakimin kararı bekleniyor. İşte bu süreçlerde boşanma avukatı olarak sizinle birlikte olan kişilerin ne kadar başarılı bir avukat olduğu önem kazanıyor. Başarılı boşanma avukatları sayesinde boşanma sürecinde en az hasar ile bu süreci atlatmanız sağlanıyor. Boşanmaya karar verdiğinizde sizinle birlikte işbirliği yapabilecek en güçlü ve başarılı boşanma avukatı tavsiye isimlerine ihtiyacınız olursa Mil Hukuk Bürosu ile ön görüşme yapabilirsiniz.

Boşanmaya neden olan konular

Boşanma sürecinde davanızın kesinlikle çok önemli bir nedene dayanması gerekiyor. hakimlerin davayı reddetmemesi için boşanmayı destekleyen geçerli nedenlerin olması ve bunların hukuksal bir çerçevede sunulması gerekiyor.

Boşanmaya neden olan konuların tespiti için boşanma avukatları ve müvekkiller birlikte hareket ediyor. Ön hazırlık sürecinde masaya yatırılan bu konular arasından en güçlü olan nedenler seçiliyor ve dava dilekçesinde hakimin huzuruna sunuluyor. En güçlü dava nedenini seçmek ve bunu en etkin şekilde dilekçe ile sunabilmek ise çok önemli bir bilgi ve birikim istiyor. Ancak başarılı boşanma avukatları tarafından ön hazırlık süreci kusursuz bir şekilde yönetiliyor. Ön hazırlık süreci ne kadar güçlü ve başarılı olursa, davanın gidişatı ve seyri de o kadar kolay ve hızlı olabiliyor.

Mil Hukuk Bürosu bünyesinde ülkenin en başarılı boşanma avukatları görev alıyor. Mil Hukuk Bürosu iletişim bilgileri üzerinden en iyi boşanma avukatlarına ulaşabilirsiniz. Ve ön görüşme talebinde bulunarak boşanma sürecinizle ilgili tüm bilgileri kendileri ile paylaşabilirsiniz. Ve bulunduğunuz koşullara göre ne tür kazanımlar elde edebileceğinizi, ne tür taleplerde bulunabileceğinizi ve boşanma davası sonucunda hangi koşullarda boşanabileceğinizi net olarak öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda boşanma davası ile birlikte sizin taleplerinizin neler olduğunu, bu talepleri elde edebilmek için ne durumda olduğunuzu net ve şeffaf bir şekilde konuşulabilirsiniz. Ancak başarılı bir boşanma avukatı sizleri taleplerinizi elde etmek konusunda eksiksiz olarak temsil edebilecektir.

Kaynak:  https://www.milhukuk.com/faaliyet/bosanma-ve-nafaka-hukuku

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.