Başından vurularak hayatını kaybeden genç kızın ölümündeki sır perdesi aralandı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Başından vurularak hayatını kaybeden genç kızın ölümündeki sır perdesi aralandı

Başından vurularak hayatını kaybeden genç kızın ölümündeki sır perdesi aralandı

ABONE OL
5 Şubat 2021 19:36
Başından vurularak hayatını kaybeden genç kızın ölümündeki sır perdesi aralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tokat Erbaa’da başına yorgun mermi düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büşra Konyar’ın ölümüne neden olduğu şüphesi ile Ömer Kaya, gözaltına alınmıştı. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarda tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilirken, yaşanan olaydaki sır perdesi de aralandı.

İLK DURUŞMA BEKLENİYOR

Otopside genç kızın başından çıkartılan mermi Samsun’a balistik incelemeye gönderildi. Yapılan incelemede merminin Ömer Kaya’ya ait tabancadan çıktığı tespit edildi. Tutuklu yargılanan Kaya’nın soruşturma dosyasının tamamlanmasının ardından ilk duruşmaya çıkartılması bekleniyor.

ZANLI OLAYI İNKAR ETMEDİ

Polis ekipleri yaptığı kapsamlı çalışmayla merminin geldiği açıdan yola çıkılarak, 4 mahallede araştırma yaptı. Mevlana Mahallesi Seyrantepe bölgesinden silahın ateşlendiğini tespit eden ekipler o saatlerde bölgede görülen bir aracı incelemeye aldı. Araçtan zanlıya ulaşan ekipler, bölgede yaptıkları aramada kovan tespit etti. Gözaltına alınan Ömer Kaya havaya ateş açtığını inkar etmedi.

OLAYIN DETAYLARI

Nakşiye ve İbrahim Konyar çiftinin 3 çocuğundan Hanife Büşra Konyar, alışverişten eve dönerken, kuzeni Şevval Keskin ile yürüdüğü sırada başına yorgun mermi isabet etti .Yaklaşık bir ay önce meydana gelen olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Konyar, 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Başından vurularak hayatını kaybeden genç kızın ölümündeki sır perdesi aralandı - Son Dakika
Kaynak: İHA



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.