Artstone, Yeni Ürünü C-WALL ExPro ile Dış Cephelerde Farklılık Yaratıyor
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Artstone, Yeni Ürünü C-WALL ExPro ile Dış Cephelerde Farklılık Yaratıyor

Artstone, Yeni Ürünü C-WALL ExPro ile Dış Cephelerde Farklılık Yaratıyor

İnovatif tasarımları ile dikkat çeken sektörün öncü markası Artstone, üstün ürün kalitesi ve hizmeti ile dahil olduğu her projede marka kimliğine ve tasarım çizgisine uyum sağlıyor.

ABONE OL
18 Mayıs 2022 13:28
Artstone, Yeni Ürünü C-WALL ExPro ile Dış Cephelerde Farklılık Yaratıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni nesil teknolojiyle üretilen C-Wall Expro, betonun sağladığı brütalist etkiyi; en doğal, hafif, pratik ve dayanıklı haliyle mekânlarınıza sunuyor. Hafif ve esnek yapısıyla doğal beton kullanımının mümkün olmadığı yüzeylerde alternatif olarak yer alan C-Wall Expro, uygulandığı mekânlara brüt betonun sadeliğini ve endüstriyel tarzın dinamiğini bir araya getiriyor.

 

Betonun En Yenilikçi Formu…

Birinci sınıf hammaddeleri sayesinde hijyenik ve gıda temasına uygun Artstone ürünlerinden C-Wall Expro, beton görünümünün yalın mimari karakterini tüm yüzeylerde sergiliyor. Dokusu ve görünümü ile birebir beton hissiyatı veren C-Wall Expro, betonun yarattığı tozuma, kırılma, çatlama gibi malzeme olumsuzluklarını da ortadan kaldırıyor. Sunduğu montaj kolaylığı ile kısa sürede kentin izlerini taşıyan ferah ve sade yaşam alanları tasarlamaya fırsat sağlıyor.

 

 Modern, Pratik ve Dayanıklı Yüzeyler

Su ve neme dayanıklı, “A1” Yangın Sınıfı’nda yer alan, üstün ürün yapısı ile uzun yıllar kullanım garantisi sunan Artstone’un yenilikçi duvar paneli; dış cephede avantajlı kullanım imkânı sağlaması ile ön plana çıkarken aynı zamanda iç mekânlarda da beton hissini tüm gerçekliği ile yansıtıyor. Betonun en doğal halinin içeriğinde kullanıldığı çimento esaslı

C-Wall Expro ile kullanıcılar, endüstriyel tarzın gücünü yaşam alanlarına taşıyor.

Doğalına oranla hafif ve form alabilen ürün yapısı sayesinde tüm yüzey tiplerine uygulanabilen C-Wall ExPro serisi ile yalın ve şık mekânlar tasarlayabilir; her gün geliştirmekte olduğu geniş ürün gamıyla yaşam alanlarına yenilikçi ve modern çözümler sunan Artstone’un tüm modellerini incelemek için artstone.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.