Anadolu Isuzu ihracattaki başarısı ile OSD’den ödül aldı

Anadolu Isuzu ihracattaki başarısı ile OSD’den ödül aldı

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından düzenlenen OSD Başarı Ödülleri kapsamında “2021 yılında ihracatını değer bazında en fazla artıran OSD üyesi” ödülünün sahibi oldu.

ABONE OL
5 Mayıs 2022 15:30
Anadolu Isuzu ihracattaki başarısı ile OSD’den ödül aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 yılında rekor ihracat rakamlarına imza atan Anadolu Isuzu, başarılarını yeni ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Anadolu Isuzu son olarak Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından OSD Başarı Ödülleri kapsamında “2021 yılında ihracatını değer bazında en fazla artıran OSD üyesi” olma başarısını göstererek ödüle layık görüldü. Anadolu Isuzu 2021 yılında ihracatta kaydettiği %148’lik artışla bu ödülün sahibi oldu.

 

Ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan şunları söyledi:

 

“Anadolu Isuzu olarak dünyada büyüme hedefimiz doğrultusundaki çalışmalarımızın bir sonucu olarak 2021 yılını büyük bir başarıyla tamamladık. Yurt dışında mevcut pazarlardaki varlığımızı güçlendirirken yeni pazarlara açıldık. Kazandığımız önemli ihaleler kapsamındaki araç teslimatlarını tam zamanında gerçekleştirdik. Midibüs segmentindeki ‘ihracat şampiyonu’ unvanımızı 18 yıldır gururla taşıyoruz. İlk tam elektrikli otobüs modelimiz NovoCITI VOLT’un Fransa’ya ihracatını gerçekleştirdik. Otomotiv sektörünün en önemli kuruluşlarından olan Otomotiv Sanayii Derneği’nden başarılarımızı taçlandıran bu değerli ödülü almış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 2021’deki başarımıza çalışmalarıyla katkıda bulunan ve 2022 yılında daha yüksek başarılara ulaşma hedefiyle çalışan Anadolu Isuzu ailesinin tüm üyelerine ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.