Adana’da yine aynı manzara… Tehlikeye rağmen kanalda serinliyorlar
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Adana’da yine aynı manzara… Tehlikeye rağmen kanalda serinliyorlar

Adana’da yine aynı manzara… Tehlikeye rağmen kanalda serinliyorlar

ABONE OL
12 Ağustos 2020 12:27
Adana’da yine aynı manzara… Tehlikeye rağmen kanalda serinliyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentte hava sıcaklığının artmasıyla birlikte aşırı sıcaktan bunalanlar Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanallarında yüzüyor. Akıntılı sulara köprü ve demir korkulukların üzerinden atlayıp kendilerini bırakarak serinlediklerini söyleyen gençler, her yıl onlarca kişinin boğulduğu kanallarda yüzmekten korkmadıklarını belirtiyor. Sırayla bariyerlerin üzerinden kanala atlayanlardan Ramazan Ateş (18), “Bu kanallarda akıntı olduğu için yüzmek daha zevkli. Ücretli havuzlar var ama onlar burası kadar keyifli değil, durgun su” dedi.

f72404342f4f01b102835fb9e305559e

KIYAFETLERLE GİRİYORLAR

Üzerindeki kıyafetlerle serinlemeye çalışan Hüseyin Pınar (29) ise, “Bu kanalda yüzmek daha güzel, arkadaşlarımızda akıntılı suda yüzüyoruz. Akan su her zaman aktığı için ‘pislik tutmaz’ derler. Bizim için tehlikeli, ancak şu anda koronavirüs var. Havuz da var ancak onlar da hijyenik değil. Bu su daha temiz. Bu kanalda en iyi yüzenler bile boğulabiliyor. Buradaki mutluluğu deniz ve havuzda bulamıyoruz. Korkuyoruz, tehlikeli ancak burada yüzmekten vazgeçemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gençlerin sulama kanalındaki tehlikeli oyunu, gün boyu sürüyor.

(DHA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.