Zonguldak’ta şiddetli yağmur ve rüzgar! İş yerlerini su bastı, ağaçlar devrildi
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Zonguldak’ta şiddetli yağmur ve rüzgar! İş yerlerini su bastı, ağaçlar devrildi

Zonguldak’ta şiddetli yağmur ve rüzgar! İş yerlerini su bastı, ağaçlar devrildi

ABONE OL
9 Ekim 2020 14:03
Zonguldak’ta şiddetli yağmur ve rüzgar! İş yerlerini su bastı, ağaçlar devrildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentte beklenen sağanak yağmur sabaha karşı Ereğli ve kent merkezinde etkili oldu. Belediye ekipleri tıkanan rögar kapaklarını açmak için çalışma yaptı. Göle dönen bazı caddelerdeki araçlar güçlükle ilerledi. Bazı vatandaşlar saçakların altında yağmurun dinmesini bekledi. Karadeniz açıklarında avlanan balıkçı tekneleri de yağmur ve rüzgar nedeniyle balıkçı barınaklarına sığındı. Balıkçıklar, olumsuz hava şartları nedeniyle denize açılamadı.
4012cabd323a797da03edc0e78d10a59

İŞ YERLERİNİ SU BASTI, AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Ereğli ilçesinde ise yağmurla birlikte şiddetli rüzgar etkili oldu. Yağmur nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı. Cumartesi Pazarı mevkisinde araçlar sular altında kaldı. Vatandaşlar araçlarını sudan çıkarabilmek için mücadele verdi. Ereğli Belediyesi’ne bağlı temizlik görevlileri, tıkanan rögarları temizlerken, yağmur sonrası rögarlardan ayakkabı, pet şişe, poşet, plastik içecek kutuları, karton kağıtların çıktığı görüldü. Korubaşı Mahallesi Ulugeçit Sokak üzerinde rüzgar nedeniyle devrilen ağaç trafiği kapattı. İtfaiye ekipleri, ağacı yoldan kaldırarak trafiği tekrar açtı.

Kaynak: DHA

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.