Yürüyerek geldiği hastanede hayatını kaybetti! Ölümünün ardından toplu tecavüz çıktı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Yürüyerek geldiği hastanede hayatını kaybetti! Ölümünün ardından toplu tecavüz çıktı

Yürüyerek geldiği hastanede hayatını kaybetti! Ölümünün ardından toplu tecavüz çıktı

ABONE OL
23 Mayıs 2021 23:43
Yürüyerek geldiği hastanede hayatını kaybetti! Ölümünün ardından toplu tecavüz çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1
Bir koronavirüs hastasının ölmeden önce özel bir hastanede üç çalışan tarafından toplu tecavüze uğradığı iddia edildi.

2
Kurbanın kızına göre, 45 yaşındaki kadın, Hindistan’ın Bihar eyaletindeki özel bir sağlık birimi olan Paras HMRI’de koronavirüs tedavisi görüyordu. Kadın, 16 Mayıs’ta hastanedeki üç çalışanın tecavüzüne uğradı.
3
15 Mayıs’ta hastaneye kaldırıldıktan sonra ventilatör desteği alan kurban daha sonra 19 Mayıs’ta hayatını kaybetti. Kurbanın kızı, hastanedeki doktorların cinsel saldırı konusunda sessiz kalması için annesini entübe ettiğini iddia etti.
4
Kurbanın kızı, Bihar’daki bir siyasi parti olan Jan Adhikar Partisi’nin (JAP) kadın kanadıyla annesinin cinsel saldırısı hakkında konuştuğunu söyledi.
5
45 yaşındaki kadının kızı, “Annem hastaneye tek başına yürüyerek geldi ve semptomları olmasına rağmen sağlık durumu en hafif tabirle ‘tatmin ediciydi’. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 16 Mayıs’ta üç erkek tarafından taciz edildi.”
6
“Sağlığı kötüleştikten yaşanan korkunç olayı bana bildiren annemdi. Annemle cinsel taciz ve uygunsuz davranış hakkında JAP dışındaki akrabalarla da konuştum.”

7
Hastanın kızı, hastane personelinin annesinin durumunun kritik olması ve ventilatör desteğine ihtiyaç duyması nedeniyle ondan bir form imzalamasını istediğini söyledi.
8
Ancak, kurbanın kızı, doktorların saldırı konusunda sessiz kalması için annesini entübe ettiğine inanıyor. İsmi açıklanmayan kadının kızı dünyayı ayağa kaldıran açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Annemin öldürüğünü açıkladılar. Ancak doktorların, annemin polise ifade vermesini engellemek için onu entübe ettiklerinden şüpheleniyorum. Bu hastane kapatılmalı.”

9
Shastrinagar karakolundaki Karakol memuru Ramashankar Singh, şu anda suçlamaları araştırıyor. Ulusal Kadın Komisyonu (NCW), başkanı Rekha Sharma’nın konuyu araştırmak için Bihar hükümetine ve polise yazmasının ardından konuyla özel olarak ilgilenmeye başladı.
10
Öte yandan, Patna Nöbetçi Sulh Hakimi ML Khan, kurbanın kızı annesinin hastanede cinsel tacize uğradığını iddia etmesinden sonra cesedin otopsi için gönderildiğini doğruladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.