YIL BOYU ZİNDE BİR BEDEN, DİNLENMİŞ BİR ZİHİN

YIL BOYU ZİNDE BİR BEDEN, DİNLENMİŞ BİR ZİHİN

ABONE OL
5 Ekim 2021 13:54
YIL BOYU ZİNDE BİR BEDEN, DİNLENMİŞ BİR ZİHİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sade ve neşeli Akdeniz hayatından ilham alarak yaz başında Haremtan Koyu’nda açılan METT Hotel & Beach Resort Bodrum, kış döneminde de Bodrumlulara Moi Spa ve Raise fitness ile hizmet vermeye devam ediyor.

 

850 metrekareye yayılan MOI Spa, klasik masajlardan Uzak Doğu masajlarına, farklı bakımların bir arada kullanıldığı ritüellerden cilt ve vücut bakımlarına uzanan geniş bir yelpazede yenilenme seçenekleri sunuyor. Mindfulness pratiklerine de yer veren Spa’da ayrıca Türk hamamı, ısıtılan açık ve kapalı havuzun yanı sıra sauna, normal saunadan farklı olarak etraftaki havayı değil direkt bedeni ısıtan ve kasları daha rahat dinlendiren kızılötesi sauna, jakuzi, buhar odası ve dinlenme alanları da mevcut.

 

Tuz terapisi ile rahatlayın

Ege kıyısındaki taptaze tuzlu deniz havasını içine çekmeye doyamayanlar için, özel tuz odası da konukların hizmetinde. “Haloterapi” olarak da bilinen tuz terapisi, uzun yıllardır gerek alerji, astım gibi rahatsızlıkların semptomlarını azaltmada gerekse bazı cilt rahatsızlıklarının iyileştirilmesinde ve genel rahatlama için destekleyici olarak kullanılan bir uygulama.

 

Muhteşem bir manzaraya karşı spor yapabileceğiniz Raise Fitness ise, ihtiyaç duyulabilecek tüm temel fitness ekipmanlarına sahip olmasının yanı sıra, özellikle pilates uygulamalarını ve otelin her noktasında açık havada yoga çalışmalarını destekliyor. Raise, kış boyunca Bodrumlulara bir, üç ve altı aylık üyelik paketleri de sunuyor. Üyeler fitness alanına ek olarak; kapalı havuz, infrared sauna, sauna, buhar odası ve Türk hamamından yararlanabiliyorlar. Raise Fitness’a günlük giriş de mümkün.

 

Yıl boyu açık olan villaları ve Spa bölümü ile, yazı dinlenerek bitirmek, kış boyu zinde ve fit olmak için, METT Hotel & Beach Resort Bodrum, özel wellness programları ile Bodrum’daki kaçış noktanız olarak sizleri bekliyor.

 

 

METT Hotel & Beach Resort Bodrum 

METT Hotel & Beach Resort Bodrum, Bodrum Marina’dan sadece birkaç dakika uzaklıkta, önünde apansız uzanan Akdeniz manzarası ve kristal berraklığındaki masmavi suları ile demirleyen tekneler ve plaj hayatının keyfini çıkaranlar için dingin, benzersiz bir ortam sunan Haremtan Koyu’nda yer alıyor.

Otelin özenle dekore edilmiş 72 odası ve 31 süit, loft ve özel villası mevcut. Teraslı ve bahçeli olanların yanı sıra, kendine ait özel havuzu olan villalar da konukların hizmetinde. Otelde ayrıca retro stilde tasarlanmış açık bir sonsuzluk havuzu, kapalı havuz, kiralanabilen kabanalar, geleneksel Türk hamamı, mindfulness uygulamaları sunan MOI Spa ve RAISE Fitness da bulunuyor.  Oteldeki konaklama deneyiminin merkezinde, uluslararası restoran konseptlerini dünya çapında hizmet kalitesiyle sunan, zengin bir yeme-içme ve eğlence anlayışı yer alıyor. Deniz kenarında, açık havada yenen provensal yemeklerinden, rahat bir atmosferde sunulan modern İtalyan mutfağına METT Hotel & Beach Resort Bodrum, kentteki yeme-içme sahnesini yeniden şekillendiriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.