Yeni Normaldeki Cilt Güzelliğinin Başrolünde FOREO Var

Yeni Normaldeki Cilt Güzelliğinin Başrolünde FOREO Var

ABONE OL
9 Haziran 2020 12:32
Yeni Normaldeki Cilt Güzelliğinin Başrolünde FOREO Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayatımızda yeni normale uyum sağlamaya çalışırken değişen alışkanlıklar da dahil oluyor. Kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını korumak adına artık maskesiz dışarı çıkmıyor, dezenfektanları sık sık kullanıyoruz. Bu yeni normalin getirdiği yeni alışkanlıklar cilt bakımında da yeni rutinler oluşmasına neden oluyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı LUNA 3 ve dünyanın en modern ve akıllı maske terapisi cihazı UFO ile yeni güzellik rutinimizde başrollerde oynuyor.

Gönüllü karantina sürecimiz yavaş yavaş sona ererken salgınla mücadele kapsamında kapanan alışveriş merkezleri, restoranlar, kafeler, mağazalar da yeniden açılıyor. “Yeni normal” ile birlikte hayatımızın vazgeçilmezleri olan hijyen, dezenfektan ve maske kavramları uzun bir süre daha bizimle birlikte olacak gibi görünüyor. Bu yeni kontrollü sosyal hayatımızda yüzümüzde maske olsa da ışıltımızı yansıtabiliriz. Bunun için tek yapmamız gereken cildimizi temizleyip yüzümüze en kocaman gülümsememizi yerleştirmek! İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sevilen yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı LUNA ile akıllı maske terapisi cihazı UFO ile muhteşem bir cildin kapılarını gelin, birlikte açalım.

Maskenin ardında temiz bir cilt saklı

Artık maske takmadan sokağa çıkmıyoruz. Hele bir de gün boyu dışarıdaysak maskeler nedeniyle cildimizin yeterince oksijen alamıyor, matlaşıp tazeliğini yitiriyor. Maske kullanımından kaynaklanan terleme ve dış etkenler yüzünden gözenekler tıkanıp siyah nokta, akne gibi sorunlar oluşabiliyor. Maskenin yüzümüze sürtünmesi cildin tahriş olmasına ve hatta egzama gibi ciddi problemler de ortaya çıkabiliyor. Maske kullanmadığınızda kirli ellerinizle yüzünüze dokunabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınızı korumak için yüzünüze kirli ellerle dokunmadığınızdan emin olup maske takmak ve derinlemesine bir temizlik yapmak çok önemli. İşte tam da bu nedenle cildimizi nazik ama etkili bir şekilde temizlememiz gerekiyor. Yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı LUNA 3, yaydığı T-Sonic™ titreşimlerle gelen nazik dokunuşlarla, sadece 2 dakika içinde cildinizi kir, yağ, makyaj kalıntıları ve ölü hücrelerden yüzde 99,5 oranında arındırıyor. Derinlemesine temizlik için LUNA 3’ü cilt tipinize uygun sabun içermeyen, yumuşak dokulu, köpük ya da krem temizleme ürünleriyle uygulamanız yeterli oluyor. Temizlemenin ardından ikinci önemli adımı ise nemlendirme oluşturuyor. Hatta güneş koruyucu içeren bir nemlendirici tercih ederseniz bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. Kreminizi LUNA 3’ün arka yüzeyinde sunduğu masaj terapileriyle birlikte kullanırsanız hem ürünün cildinize daha hızlı ve iyi bir şekilde nüfuz etmesini sağlayabilir hem de günün yorgunluğundan kurtulup rahatlayabilirsiniz.

İnci özleriyle ışığınızı geri kazanın

<p “=””>Stres, endişe, yağlı ve sağlıksız beslenme ciltteki ölü derilerin artmasına ve cildin ışıltısını kaybetmesine neden oluyor. Işıltısını kaybeden bir cilt de gülüşümüzü maskeliyor. İşte tam da bu yüzden en az haftada bir kez maske uygulamak gerekiyor. Ancak maske bakımı için vakit bulmakta zorlanabiliyor ya da ihmal edebiliyoruz. Güzellik teknolojisine yeni bir bakış açısı kazandıran, akıllı maske terapisi cihazı UFO ve doğal inci özü aşılı Glow Addict profesyonel SPA kalitesinde bir bakımı dilediğiniz an, dilediğiniz yerde sadece saniyeler içinde uygulayabilmenize imkan veriyor. Taze çiçeksi kokusuyla sizi rahatlatan bu mucizevi maske, cildinizin kaybettiği ışığı geri kazandırıyor, cilt tonunu eşitliyor, cildi koruyup nemlendiriyor. Cildinize göz alıcı bir güzellik kazandıran Glow Addict, UFO’nun sunduğu Termoterapi ve yeşil LED ışık teknolojisiyle etkili bir sonuç veriyor. Mat ve yorgun ciltler için birebir olan Glow Addict maske, termoterapi yani ısıtma modu sayesinde cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise ciltteki ton farklılıklarını azaltarak küçük noktaları kaybediyor. Akıllı maske terapisi cihazı UFO ve Kore’nin seçkin formüllerini içeren, inci aşılı Glow Addict maske ile gün içerisinde maske kullansanız dahi cildinizin ışıltısı ile yeni normalde sokağa çıkmaya hazırsınız!

Bol bol gülmeyi ihmal etmeyin

<p “=””>İçinizdeki güzelliği dışa vurmanın en kolay yollarından biri de gülmek… Üstelik sağlığa da çok faydalı… Bu nedenle maskeniz olsa da bol bol gülmeyi unutmayın. Tazelenmiş cildinizle gülüşünüz buluştuğunda inanın kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Öyle ki, bir dakikalık kahkaha 10 dakikalık egzersiz ile aynı derecede kalori yakmaya olanak tanırken, 1 saatlik kahkaha atmak 500 kalori yakabiliyor.<p “=””>Anti bakteriyel, ultra hijyenik ve hipoalerjenik özelliğe sahip FOREO LUNA 3 için tavsiye edilen satış fiyatı 1.799 TL’dir. Pembe, fuşya ve mint olmak üzere üç ayrı renkte modeli bulunan akıllı maske terapisi cihazı UFO’nun perakende satış fiyatı 1.599 TL, 6’lı paketler halinde satışa sunulan Glow Addict maskenin fiyatı ise 149 TL.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.