Yanlış kapıya dayanan adam az kalsın bir aileyi canından edecekti

Yanlış kapıya dayanan adam az kalsın bir aileyi canından edecekti

ABONE OL
22 Ocak 2021 18:58
Yanlış kapıya dayanan adam az kalsın bir aileyi canından edecekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Kepez’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Serkan Ç. adlı vatandaş, yanına eşi Derya Ç. ve arkadaşı Mahmut K.’yi (25) de alarak para meselesi yüzünden husumetli olduğu kayınbiraderi Volkan Korkmaz’ı öldürmek için Karşıyaka mahallesine geldi. Kayınbiraderinin yaşadığı siteye gelen adam, Korkmaz’ın bulunduğu daireye çıkmak istedi. Ancak grup, yanlışlıkla bir üst katta oturan Ahmet A.’nın kapısına dayandı.

MASA VE SANDALYELERİ KAPIYA BARİYER YAPTI

Durumdan habersiz ailesiyle evinde bulunduğu sırada kapının zorlanarak açılmaya çalışıldığını fark eden Ahmet A., hemen polise haber verdi. Eşi ve çocuklarını bir odaya kapattıktan sonra evdeki masa ve sandalyeleri kapıya dayayan adam, polisin gelmesini bekledi. O sırada tüm güçleriyle kapıya açmaya zorlayan grup, Ahmet A.’nın polisi aradığını söylemesi üzerine kaçtı.

Yanlış kapıya dayanan husumetliler az kalsın bir aileyi canından ediyordu

DAKİKALARCA SÜREN KOVALAMA SONUCU YAKALANDILAR

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelilerin kaçtığını öğrenir öğrenmez yola koyuldu. Ekiplerle şüpheliler arasındaki 10 kilometre boyunca yaşanan kovalamaca sırasında, Serkan Ç.’nin kullandığı otomobil, 3 otomobile çarptı. Kovalamaca sonucu polisler, Kepez ilçesi Yeşilırmak Caddesi üzerinde şüphelilerin önünü keserek durdurmayı başardı. Ekipler tarafından gözaltına alınan Serkan Ç. ve Mahmut K., kendilerini görüntüleyen gazetecilere de hakaret etti. Kovalamaca sırasında hafif yaralanan Serkan Ç.’nin eşi Derya Ç. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yanlış kapıya dayanan husumetliler az kalsın bir aileyi canından ediyordu

“EVE GİRSELERDİ KAZAYA KURBAN GİDECEKTİK”

Yaşananlar üzerine açıklama yapan Ahmet A., ifadesinde şunları kaydetti: “Akşam evde oturuyorduk. Kapı bir anda kırılmaya çalışıldı. ‘Açın öldürmek istiyoruz sizi’ dedi. 2 kişi kırmaya çalıştı. Eşim Esra ile beraber, çocukları başka bir odaya aldıktan sonra kapıya barikat kurduk. Yanlış eve gelmişler, alt kattaki kayınbiraderi yerine bizim eve geldiler. Eğer ki eve girselerdi kazaya kurban gidecektik. Kapı yerinden çıktı, oynadı. Kapıya biz malzeme koyarak barikat kurduk, içeri girmesinler diye. Çelik kapı şu an kapanmıyor ve 500 TL’lik maddi hasar meydana geldi. Şahıslardan şikayetçiyim.”

“İNMEK İSTEDİM AMA İNEMEDİM”

Olaya şahitlerinden komşu Mustafa K. ise şöyle konuştu: “Dün yukarıda evde balkonda oturuyordum. Bir araç geldi site önüne, dörtlülerini yaktı. Sitenin kapısına tekme atarak içeriye girdi. Ondan sonra bina içerisine girerek yukarıya çıktı. İlk başta niye çıktı bilemedim. Sonrasında Ahmet A.’nın kapısından seslerin geldiğini duyduk. Gelen kişi küfürler ediyordu. Tekme sesleri vardı, kapıya tekme atıyorlardı. Bu esnada küfürler de ediyordu, ‘Çık kapıya’ diye sesleniyordu. Bizde de korku oluştu. İnmek istedim ama inemedim.”

Yanlış kapıya dayanan adam az kalsın bir aileyi canından edecekti



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.