Valilik duyurdu: Kırklareli’ne koronavirüs testi yaptırmayanlar giremeyecek
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Valilik duyurdu: Kırklareli’ne koronavirüs testi yaptırmayanlar giremeyecek

Valilik duyurdu: Kırklareli’ne koronavirüs testi yaptırmayanlar giremeyecek

ABONE OL
25 Aralık 2020 17:49
Valilik duyurdu: Kırklareli’ne koronavirüs testi yaptırmayanlar giremeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda yoğun vaka artışının yaşandığı ve kısıtlamalarla birlikte vaka sayılarında düşüş gözlenen Kırklareli’nde, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, virüsle mücadele kapsamında önemli bir karar aldı. Açıklanan karar kapsamında kente giriş yapmak isteyen kişilere koronavirüsle mücadele kapsamında Kovid-19 tarama testi yapılmasına karar verildi.

BAZI MESLEK GRUPLARI DA TEST UYGULAMASINA TABİ TUTULACAK

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu sadece şehre girmek isteyen kişilere değil, başta Vefa Sosyal Destek Grupları olmak üzere çeşitli meslek kollarına da virüs testi yapılması kararı aldı. Karar kapsamında Kırklareli’nde faaliyet gösteren berberler, kuaförler, güzellik ve bakım merkezi çalışanları, kuryeleri dahil kargo firması çalışanları, paket servis hizmeti vermekte olan iş yerlerinin kuryeler dahil tüm çalışanları, taksi şoförleri, şehir içi otobüslerin ve işçi servislerinin şoförleri ile Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri de koronavirüs tarama testine tabi tutulacak.

SİTE TOPLANTILARI ŞUBAT SONUNA ERTELENDİ

Öte yandan alınan bir diğer karar da apartman ve site sakinlerini ilgilendirdi. Bu kapsamda Kırklareli genelinde site ve apartman genel kurul toplantıları Şubat ayı sonuna kadar ertelendi.

Valilik duyurdu: Kırklareli'ne koronavirüs testi yapılmadan girilemeyecek



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.