Vahdet Erdoğan’dan Yeni Projeler

Vahdet Erdoğan’dan Yeni Projeler

ABONE OL
13 Aralık 2021 17:04
Vahdet Erdoğan’dan Yeni Projeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 10 yıllık kısa film yarışmaları ve büyük organizasyon tecrübesiyle sinema sektöne adım atan İş Adamı ve Yapımcı Vahdet Erdoğan ilk uzun metraj sinema filmi Nasipse Olur ile büyük bir başarıya imza atmıştı. Nasipse Olur filmi gişede pandemi dönemine rastlasa da daha sonra yayınlandığı kanalda son dönemde Türk sinemasının ulaşamadığı 9.2 reytig ortalamasını yakalayarak gününde 1. olmuş ve rekor kırmıştı. Nasipse Olur ayrıca Netfixte hem Türkiye, hem de Arap ve Balkan ülkelerinde uzun süre birinciiğini koruyarak büyük bir başarıya imza attı.

Yeni Projeler Yolda

Bu başarının üstene Nasipse Olurun ikincisinin hazırlıklarını sürdüren Vahdet Erdoğan, aynı zamanda yakın tarihin önemli kahramanlarından Nuri Paşa’ının dizi çalışmalarının sürdüğünü de geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Vahdet Erdaoğan’ın sahibi olduğu Greenart Grup tarafından iki film projesi de onayladı ve yakında zamanda hayata geçecek.

Vahdet Erdoğan Kimdir?

1979 yılında Sinop Boyabatta doğdu. İlkokulu köyünde, orta ve liseyi İstanbul Üsküdarda okudu. Üniversite eğitimini halkla ilişkiler alanında tamamladı.

Üniversite eğitiminden sonra kurumsal ve stratejik yönetim, sosyal sorumluluk, reklamcılık, organizasyon ve siyasal iletişim alanlarında eğitimler aldı. Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, sosyal sorumluluk projelerinde görevler aldı, yöneticilikler yaptı.

Reklam, tasarım, matbaa ve organizasyon alanlarında faaliyet gösteren farklı kuruluşlarda çalıştıktan sonra 2003 yılında Greenart Grupu kurdu.

Grup bünyesinde ajans, organizasyon, outdoor reklam, prodüksiyon, araştırma ve yayıncılık hizmetlerinde faaliyet gösteren şirket ve markalar yer almaktadır.

Halen Greenart Grupun yönetim kurulu başkanlığının yanı sıra TÜRK KIZILAYI Genel Merkez Delegeliği, İstanbul Gazete ve Medya Habercileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanlığı’nı yürütmektedir.

Mevcut çalışmalarını sürdürürken, GREENART Prodüksiyon bünyesinde film yapımcılığına başladı, ilk sinema filmi Nasipse Oluru 2020 yılında seyirciyle buluşturdu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.