Ücretsiz Canlı Destek Yazılım Hizmeti

Ücretsiz Canlı Destek Yazılım Hizmeti

ABONE OL
1 Aralık 2020 13:53
Ücretsiz Canlı Destek Yazılım Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnfoset markası sizlere canlı destek yazılımı hizmeti ile tüm bu süreci fiyat dahilinde tek bir alanda sunmaktadır. Maliyet olarak büyük çabalar ile ortaya çıkarmış olduğumuz e-ticaret sitenizi daha iyi bir şekilde iyileştirebilmek ve hızlı ve kesintisiz bir hizmet sunabilmek için sizde sitemizi ziyaret ederek kısa sürede ücretsiz deneme imkanı ile canlı destek sisteminden faydalanabilirsiniz. İnfoset markası olarak sizlere sunmuş olduğumuz en büyük hizmet e-ticarete alanında bir firmaya sahip veya online olarak satış ve pazarlama sektöründe aktif olarak bir katılımcı konumunda iseniz canlı destek hizmetidir. Bu hizmet ile birlikte sitenizde daha hızlı sorun çözümüne yönelik olarak müşteri potansiyeli oluşturulabilirsiniz.

Site İçi Canlı Destek Alanına Hızlı Erişim

Yalnızca canlı destek yazılımı hizmeti sunmuyor. Bunun yanı sıra sizlere satış yönetimi ve bulut çağrı merkezi hizmeti de sunmaktayız. Şu anda sahip olduğunuz siteniz üzerinden belirli bir satış yapıyor ve canlı destek hizmetinden faydalanarak zamandan tasarruf etmeyi planlıyorsanız sitemize gelerek telefon numaraları üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra bize ulaşın kısmı üzerinde bulunan email ile de bizlere yazabilirsiniz. Şu anda sitemize gelerek henüz bir fikrinizin olmadığı canlı destek sistemi üzerine ilk denemenizi de ücretsiz olarak sağlamanıza yardımcı oluyoruz. İnfoset aracılığı ile ücretsiz denemeye başladığınızda 14 gün boyunca süreniz bulunuyor. Ödeme yapmadan 14 gün boyunca sitenizde o sistemi kullanabilir ve beğendiğiniz takdirde anlaşma yapılarak belirlenen fiyatlarımız üzerinden kullanıma devam edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.