Türk Asıllı Genç İşadamı Ünlü Markaları Peşinden Sürüklüyor
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Türk Asıllı Genç İşadamı Ünlü Markaları Peşinden Sürüklüyor

Türk Asıllı Genç İşadamı Ünlü Markaları Peşinden Sürüklüyor

ABONE OL
9 Eylül 2020 20:19
Türk Asıllı Genç İşadamı Ünlü Markaları Peşinden Sürüklüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hollanda’da yaşayan Türk asıllı genç işadamı Emin Yılmaz, dünyaca ünlü markaların tanıtımlarını yapıyor. Bu özelliği ile pek çok markayı peşinden koşturan Yılmaz, iş hayatında yakaladığı başarı ile adından sıkça söz ettiriyor.

Yaptığı yatırımların ve peşinden sürüklediği dünyaca ünlü markaların yanı sıra Dubai’de sürdüğü lüks yaşamı ile de kendisini gündeme taşımayı başaran Emin Yılmaz, 19 yaşında birçok gence de ilham kaynağı oluyor.

“Okul Hayatımı Noktaladım, Çalışmaya Başladım”

İş hayatına erken yaşlarda atılan 19 yaşındaki Emin Yılmaz, okul hayatını belirli bir noktadan sonra bitirdiğini ve çalışmaya başladığını söyledi. Yılmaz, “Hayatta ilgimi okuldan çok iş dünyası çekiyordu. Ben de bir noktadan sonra bu hayatımı sonlandırıp, çalışma hayatına atılmaya karar verdim. İlk zamanlar dünyaca ünlü markaların tanıtımını yaptım. Bu markalar arasında, Louıs Vuitton, Guccı, Prada, Balenciaga, Hermes, Versace, Armanı, Alexander Mcqueen gibi dünya devleri yer alıyordu. Belirli markaların belirli ürünlerini takipçilerime tanıttım. Daha sonra yiyecek sektörüne yatırım yaptım. Özellikle İtalyan mutfağına karşı olan ilgimden dolayı bu alan üzerine yoğunlaştım” dedi.

Dubai’de Lüks Yaşam Sürüyor

Genç yaşına rağmen kısa sürede çalışmalarının meyvesini alan Emin Yılmaz, Dubai’de sürdüğü lüks yaşamı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Lüksü çok sevdiğini ve vazgeçemediği tutkusunun bu olduğunu dile getiren Yılmaz, yaşamı ile ilgili sözlerine şöyle devam etti:

“Lüks benim için vazgeçilmez. Okul hayatımdan sonra çalışmaya başlayınca rotamı belirledim ve o doğrultuda adım attım.  Aslında doğru zamanda doğru noktada durdum ve hamlemi buna göre yaptım. Kazancımın bir kısmını yatırıma ayırsam da diğer kısmını lüks yaşamım için harcıyorum. 19 yaşında bunu başarmış olmak benim için oldukça keyif verici bir durum. Aslında yaşınızın kaç olduğunun da bir önemi yok. Özellikle sevdiğiniz bir işi yapıyorsanız ve bunda başarılıysanız sizi kimse tutamaz”

Instagram: @emyzofficial

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.