Talking Heads ve Top of the Lake Kasım’da BBC First’te

Talking Heads ve Top of the Lake Kasım’da BBC First’te

ABONE OL
4 Kasım 2020 10:52
Talking Heads ve Top of the Lake Kasım’da BBC First’te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Top Of The Lake (2X6)

Elisabeth Moss, Gwendoline Christie ve Nicole Kidman’ın başrollerini paylaştığı, ödüllü yazar ve yönetmen Jane Campion’un Emmy ve Altın Küre ödülleri alan polisiye dizisi ikinci sezonu ile ekranlara geri dönüyor. Konusuysa kısaca şöyle: Dedektif Robin Griffin, Yeni Zelanda’da yaşadığı kenti sarsan şoke edici olaylardan beş yıl sonra Sidney’e geri dönmüştür ve hayatını yeniden kurmaya çalışmaktadır. Kimliği belirsiz Asyalı bir genç kızın cesedinin Bondi Sahili’ne vurmasını soruşturan Robin, kızın tek başına ölmediğini anlayana kadar katilin bulunma umudu yok gibidir. Bu arada yıllar önce bebekken evlatlık verdiği kızının hayali gözünün önünden hiç gitmeyen Robin, artık ergenlik çağına gelen kızının ailesine ulaşır. Öz annesi gibi tutkulu ve inatçı olan Mary, tehlikeli karizmaya sahip yaşlı bir adamla yaşadığı aşkın derinliklerinde kaybolmuştur. Anne sevgisiyle dolup taşan Robin, yardım almak istemeyen birine yardım etmeye çalışmanın ıstırabını keşfeder. Bu cinayet vakası onu şehrin suç bölgesine götürürken, hayal edebileceğinden çok daha fazla kendi yüreğinin sırlarına da yaklaştıracaktır. Dizinin iki bölümü birden 19 Kasım Perşembe günü saat 21:00’de BBC First’te seyircisiyle buluşacak.

Talking Heads (1X12)

Dünyaca ünlü İngiliz aktör ve yazar Alan Bennett’in ünlü monologlarını konu alan dramatik dizi ilk yayınlandığı 1988 yılında sonra seriye eklenen iki yeni hikaye ile izleyicilerle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Derlemeye eklenen yeni bölümde Jodie Comer, Martin Freeman ve Kristin Scott Thomas gibi oyuncular Bennett’in çalışmasına büyüleyici performanslarıyla hayat veriyor. Suçluluk, keder ve yalnızlık gibi evrensel temalara değinen Bennett’in usta monologları her döneme uyan, zamanın ötesinde bir nitelik taşıyor. Oyuncuların doğrudan kameraya konuştuğu son derece samimi bir drama deneyimi sunan dizi 28 Kasım Cumartesi saat 21:00’de BBC First’te ekranlara gelecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.