Son dakika haber… Tartıştığı eşini 4 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü (2)
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Son dakika haber… Tartıştığı eşini 4 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü (2)

Son dakika haber… Tartıştığı eşini 4 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü (2)

ABONE OL
7 Mart 2021 20:45
Son dakika haber… Tartıştığı eşini 4 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü (2)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da boşandığı eşi Reyhan Korkmaz ile tartışmaya başlayan ardından 4 çocuğunun gözü önünde mutfaktan aldığı bıçakla eşini öldüren Zeynel Korkmaz, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Korkmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“ÇOCUKLAR ANNEMİ KURTAR DİYE YALVARIYORDU”

Talihsiz kadın olay sonrası hastane morguna kaldırılırken, ailenin komşusu Suat Tosun ise şu sözlerle olayı anlattı: “Ben eve geldiğimde kadının öldüğünü gördüm. Çocuklar bana ‘annemi kurtar’ diye yalvarıyordu. Babaları ise olay yerinden kaçmıştı. Bir süre sonra bizim yöneticiyi arayarak beni istedi. Bana da ‘çocuklarım önce Allah’a sonra size emanet’ dedi. Bizde bugün çocukları yurda teslim ettik. Çocuklar için çok kötü bir durum. Gerçekten çok üzüldük.”

BAŞKA BİRİYLE DE DİNİ NİKAHLI BİRLİKTELİĞİ VARMIŞ

Başka bir kadınla da dini nikahlı olduğu öğrenilen Zeynel Korkmaz’ın daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Emniyetteki ilk ifadesinde, suçunu kabul ederek cinnet getirip cinayeti işlediğini söyleyen Korkmaz’ın biri lise, üçü ise ilkokulda eğitim gören çocukları ise çeşitli yurtlarda koruma altına alındı.

Eşi Reyhan Korkmaz'ı 4 çocuğunun gözü önünde öldüren Zeynel Korkmaz tutuklandı



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.