Son dakika! Depremden 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin sağlık durumuyla ilgili açıklama
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Son dakika! Depremden 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin sağlık durumuyla ilgili açıklama

Son dakika! Depremden 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin sağlık durumuyla ilgili açıklama

ABONE OL
3 Kasım 2020 14:47
Son dakika! Depremden 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin sağlık durumuyla ilgili açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de geçtiğimiz cuma günün meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazında 91 saat sonra mucize yaşandı. 3 yaşındaki Ayda Gezgin sağlıklı bir şekilde kurtarıldı.

Ayda bebek enkazdan çıkarılmasının ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi. Ayda’yı hastaneye getiren doktor ilk açıklamasında iç kanama belirtisi olmadığını ve sağlıklı olduğunu belirtti.

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISINDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven, 91 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayda Güven, dün enkazdan çıkarılan Elif Perinçek (3) ve İdil Şirin’in (14) sağlık durumları hakkında açıklamada bulundu. Bakan Yardımcısı Güven, “Geçmiş olsun diyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Biz, dün ve bugün kurtarılan 3 çocuğumuzun durumunu öğrenmek için hastaneye geldik. İdil kızımızın durumu iyi. Kendisi Covid pozitif. Bunun tedavisini görüyor. İdil’in annesi de Covid pozitif. Onun dışında bir sıkıntısı yok görünüyor. Elif kızımızı da ziyaret ettik. Annesi ve kardeşleriyle beraberdi. Onun da durumu iyi. Onun da bir sıkıntısı yok. Durumları yakından takip ediliyor. En son biraz önce kurtarılan Ayda bebeğimiz biraz önce hastaneye girişi yapıldı. Genel sağlık durumu iyi görünüyor. Şuuru açık ve konuşabiliyor. Hayati fonksiyonlarında da bir problem yok. Doktorlarımız gerekli işlemleri yapıyorlar. Ayda’nın tetkiklerini aldılar. Tetkiklerden sonra biz tekrar doktorlarımızla görüşeceğiz. Takipleri devam ediyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.