Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atan Marcus’a
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atan Marcus’a

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atan Marcus’a

ABONE OL
29 Haziran 2021 00:45
Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atan Marcus’a
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Miss Turkey 2018 Güzeli Şevval Şahin ve Kerem Kamışlı’nın geçtiğimiz günlerde yemek yediği lüks mekan karışmış, Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral, ikilinin masasına oturduktan sonra Kerem Kamışlı’yı denize atmıştı. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken, olaya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Aral gözaltına alındı.

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a '100 metre' cezasıŞevval Şahin’in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral

“AMACI BENİ RENCİDE ETMEKTİ”

Yiğit Marcus Aral emniyetteki ifadesinde, Şevval Şahin’in Kerem Kamışlı ile bir otelde kaldıkları ve gizli ilişki yaşadıklarını duyduğunu öne sürerek, “Bunun üzerine basın açıklaması yaparak kendisinden ayrıldım. Ben Türkiye’de tanınan biriyim, Survivor yarışmacısıyım” dedi.

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a '100 metre' cezasıKerem Kamışlı Sabancı

Yaptığı basın açıklamasının ardından Şevval Şahin ile buluştuklarını söyleyen Aral, “Benim kızacağım şekilde Instagram’dan Kerem Kamışlı ile olan videolarını story olarak attı. Kendisine mesaj olarak niye bunları paylaştığını ve Kerem Kamışlı ile sevgili olup olmadıklarını sordum. Sevgili olmadıklarını ve tesadüfen karşılaştıklarını söyledi. Sosyal medya hesabıma Şevval ile Kerem’in birlikte olduklarına dair görüntüler geliyordu. Amacı beni rencide etmekti” diye konuştu.

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a '100 metre' cezasıEski Türkiye Güzeli Şevval Şahin

100 METREDEN YAKINA YAKLAŞAMAYACAK

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na gönderilen Aral, “özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme”, “tehdit” ve “yaralama” suçlarından adli kontrol talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Yiğit Marcus Aral’ın müştekiler Kerem Kamışlı ile Şevval Şahin’in ikametlerine 100 metreden fazla yaklaşmamak ve 2 ay süreyle her ayın ilk pazartesi günü en yakın karakola giderek imza atmak şeklinde adli kontrol kararı verdi.

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a 100 metre cezası
Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a 100 metre cezası



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.