Şarkıcı Nurettin Caferov yeni projeler ile geliyor

Şarkıcı Nurettin Caferov yeni projeler ile geliyor

ABONE OL
16 Ekim 2021 16:02
Şarkıcı Nurettin Caferov yeni projeler ile geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçmişte moda fotoğrafçılığı yaparak hayatını sürdüren Nurettin Caferov, artık zamanının büyük kısmını sosyal medya hesabından takipçileriyle geçiriyor.

Geçmişte moda fotoğrafçılığı yaparak hayatını sürdüren Nurettin Caferov , artık zamanının büyük kısmını sosyal medya hesabından takipçileriyle geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından takipçilerine paylaştığı bir hikayede yeni bir projeyle takipçilerine sürpriz yapacağını açıkladı.

Nurettin Caferov sözlerinin kendisine ait olduğu bir şarkının bir kısmını takipçilerine sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şarkı kısa sürede ilgi odağı oldu. Şarkının tamamı bu yeni projeyle alakalımıdır bu merak konusu bunun yanı sıra Nurettin Caferov oyunculuğu ile de dikkat çekmiş bir isim. Her an kendisinin bir dizi ana projesinde olabileceği belirtiliyor.

Nurettin Caferov kimdir ?

Aslen Baküden olan Nurettin Caferov 20 Ağustos 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. Çocukluk döneminde Resim ve Fotoğraf konusunda yeteneklerini göstermiş hayatını bu yolda sürdürmüştür. Son yıllarda E-ticaret işi yaparak yeni bir sektörde büyümeye devam etmiştir. Sosyal medyada Fotoğrafları ile dikkat çeken Nurettin Caferov takipçilerinin fikirleri üzerine fotoğraf çekindiğini de duyurmuştu. Bir çok başarı kaydeden Nurettin Caferov ilerleyen günlerde kendisine yeni başarılar katacağına inanıyor.

İnstagram: https://www.instagram.com/akela/

Web Sitesi: https://www.nurettin-caferov.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKHHy88BewJZfaEgSPhpTHw

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6LsWutzjh04EVqgtJCKmr

Apple Music: https://music.apple.com/az/artist/nurettin-caferov/1583562286

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.