Roma, Fenerbahçe’nin gündemindeki Edin Dzeko ile yolları ayırıyor
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Roma, Fenerbahçe’nin gündemindeki Edin Dzeko ile yolları ayırıyor

Roma, Fenerbahçe’nin gündemindeki Edin Dzeko ile yolları ayırıyor

ABONE OL
23 Mart 2021 21:19
Roma, Fenerbahçe’nin gündemindeki Edin Dzeko ile yolları ayırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko’nun Roma macerası sona eriyor.Bosna-Hersekli yıldızın yüksek maliyeti ve ilerleyen yaşı sebebiyle sezon sonunda yollar ayrılacak. Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan golcü futbolcunun bir sonraki durağının neresi olacağı merak ediliyor.

DZEKO’NUN YERİNE ICARDI

İtalyanların ünlü spor gazetesi Corierre dello Sport’un haberine göre Edin Dzeko’nun Roma macerası sona eriyor. Başkent ekibinin yüksek maliyeti nedeniyle 35 yaşındaki futbolcuyu takımdan gönderme kararı aldığı yazıldı. Avrupa kupaları için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Roma’da Edin Dzeko’nun yerine düşünülen ismin ise Paris Saint Germain’de forma giyen Mauro Icardi olduğu belirtildi. İtalyan ekibinin daha genç olmasından dolayı Icardi’yi tercih ettiği ileri sürüldü. 28 yaşındaki Arjantinli yıldız, 2019 yılında Inter’den Paris Saint Germain’e katılmıştı.

BU SEZON10 GOLÜ VAR

Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Edin Dzeko, Roma’da bu sezon oynadığı lig, kupa ve Avrupa Ligi olmak üzere toplam oynadığı 27 maçta 10 gol atıp 2 asist yaptı.

Roma, Fenerbahçe'nin gündemindeki Edin Dzeko ile yolları ayırıyor



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.