Plise Çeşitleri ve Kullanım Alanları Nelerdir?

Plise Çeşitleri ve Kullanım Alanları Nelerdir?

ABONE OL
4 Mart 2021 10:54
Plise Çeşitleri ve Kullanım Alanları Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok eşyada kullanılan büzgülü kumaş çeşitleri içinde büzgü plise farklı duruşuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir katlama şeklidir. İstenilen ölçülerde ve belirli kumaşlara uygulama imkânı gerçekleşir. Birçok çeşit kumaş arasında en çok polyester ve türevi olanlar için uygundur. Kullanılan kumaş türünün kısıtlı olmasının nedeni de yüksek ısıya en çok dayanıklı olan ürünün polyester kumaş olmasıdır. Bu sayede de kullanım şekli daha kolaydır.

Büzgüler için de istenilen birçok çeşit bulunur. Bu çeşitler arasında uzun kesimli katlama şeklinde olanlardan kısa katlama baskısı yapılan ürünler de mevcuttur. Bu şekilde müşterilerin beklentisini de en iyi şekilde karşılar. Kullanım alanında plise yapımı oldukça basittir. Sadece tek bir sarmalın 250 sarmalı çalıştırarak kumaşa yüksek dereceli ısı verilip preslenmesi işlemidir.

Plise En Çok Nerelerde Kullanılır?

En çok kullanılan alanlar arasında ev eşyalarının üzerine örtülen örtüler, yatak örtüleri ve kıyafetler yer almaktadır. Katlamalı plise ise en çok store perde üzerinde yüksek ısı kullanarak oluşan bir plise çeşididir. Model Plise firmasının üretimiyle kaliteli üretimlerde müşterilerle buluşuyor.

Her zaman en kolay kullanımı sağlayarak üretim yapılır. İstenilen çeşitlerde bulunan ürün farkını her anlamda yansıtır. Görüntü olarak da oldukça estetik bir görünüme sahip olan kumaşlar her alanda kendini göstermeye devam ediyor. Merak edilen birçok ürün hakkında Model Plise sayfasından her zaman hizmet alabilirsiniz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.