Pikap

Pikap

ABONE OL
3 Mart 2021 23:53
Pikap
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pikap modelleri, evinizde müziği nostalji esintileri ile birlikte dinlemenizi sağlayan elektronik aletlerdir. Bilinen ilk müzik çalar olma özelliğini ve plakları çalma özelliği ile pikap modelleri, genel olarak çoğunluğumuzun dedelerinin evinde gördüğümüz birer antika alet olmaktan öteye gidememiştir. Günümüzde plaklara artan ilgi ve plak koleksiyonculuğu sayesinde tekrar ilgi görmeye başlayan bu aletlerin üretimi artmaya başlamış ve belli başlı bazı markalar bu modelleri geliştirmiş ve özel tasarım yedek parçaları tekrar üretmeye başlamıştır. Dolayısıyla bu artan ilgi sayesinde ve pikap modellerinin geliştirilmesi sayesinde yeniden aktif olarak kullanılan birer müzik çalar olma özelliğini kazanmıştır. Web sitemizde pek çok yeni modeliyle pikaplar yer almaktadır. Bu aletlerin yanı sıra pikap iğnesi başta olmak üzere pek çok yedek parça hem eski pikaplarınızla hem de yeni pikaplarınızla uyumlu bir biçimde satılmaktadır.

Pikap Modelleri Nelerdir?

Gramofon ve pikaplar birbirleri ile sıkça karıştırılan müzik çalar modelleridir. Pikap modellerinin tarihine bakıldığında ise gramofonda bu aile içerisinden gelmektedir. Doğrusu gramofonlar için sadece taş plakların çalınmasını ve dinlenmesini sağlayan eski model pikaplar denilebilir. Fakat pikaplar ile her türlü plağı dinlemeniz mümkündür. Pikaplar ile gramofon arasındaki farklardan bir başkası ise gramofon elle kurularak çalışmakta iken pikaplar elektrik ile çalışmaktadır.

Siz de tüm pikap modellerine https://www.desibela.com/pikaplar adresinden erişebilir ve ürünleri inceleyerek beğendiğiniz modeli sipariş edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.