Pergola Tentede Fiyatlandırma Nasıl Olur?

Pergola Tentede Fiyatlandırma Nasıl Olur?

ABONE OL
10 Mart 2021 09:30
Pergola Tentede Fiyatlandırma Nasıl Olur?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pergola tente mevsimleri hep yaz yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bir üründür. Alt kısmına konulan cam sayesinde sıcak bir ortam oluşturduğu gibi içerisine özel olarak ısıveren bir ürün de konularak imal edilir. Bu sayede her mevsim yaz havasını yaşarsınız. Ancak bu durum pergola fiyatları noktasında ekstra bir ücret ortaya çıkıyor mudur?

Her eklenen özellik ve malzeme fiyatlandırma sisteminde artı ücret olarak yazılır. Maliyet hesaplaması yapılırken ürünün ana malzemesi olan kumaş, metre hesabı üzerinden hesaplanır. Prime Tente alanın büyüklüğünü ölçüp metres hesabından fiyat verirken, eklenen cam ve yalıtım ürünleri gibi malzemelerin ücretini ana fiyata dâhil ederek size toplam fiyatı söyler. Bu şekilde isleyen sistemle tenteyi yaptırıp yaptırmayacağınız sizin özgürlüğünüzdedir.

Fiyat Listesi Bulunur mu?

Pergole fiyat listesi arayışında olan müşteriler buna dair bir belgeyi maalesef ki bulamazlar. Çünkü bu ürünlerin yapımı sizin isteğinize göre özel olarak yapılmasının yanında, yaptıracağınız alanın büyüklüğüne de bağlıdır. Bu yüzden her birey kendi yerine göre ve özel isteklerine göre farklı fiyatla karşılaşır ve bu doğrultuda ödemelerini yapar.

Sabit olan tek şey ise kumaş metresinin ücretidir. Bunun dışında dış faktörler fiyatı etkiler. Uygun fiyat garantisiyle hizmet veren Prime Tente firmasına ulaşmak için https://primetente.com/tente-fiyatlari/ adresinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Destek hattı üzerinden kumaş metre hesaplarını öğrenebilir, ürün hakkında bilgi isteyebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.