Paylaşımlarınızda Gizlilik İlkesine Önem Veriyoruz

Paylaşımlarınızda Gizlilik İlkesine Önem Veriyoruz

ABONE OL
5 Aralık 2020 12:39
Paylaşımlarınızda Gizlilik İlkesine Önem Veriyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yazmış olduğunuz yazınızı tamamı ile gizli kullanıcı olarak yazabilmenizi sağlamaktayız. Herhangi bir şekilde bireysel olarak kayıt olma aşamasında kullanmış olduğunuz bilgileri açıklamıyoruz ve sizin belirlemiş olduğunuz kullanıcı adı üzerinden yayınlamayı yapmaktayız. Eğer gizli kullanıcı seçeneğiyle yayınlanmasını istiyorsanız bunu da belirtmeniz dahilinde herhangi bir isim yazmadan bizlere iletebilirsiniz. Yazılan yorumların ve sorulan soruların bireysel olarak şahsınıza ait sorumluluk olduğunu bilmelisiniz. Yapılan tüm soru paylaşımları ve sorulara yöneltilen cevaplar belirli kontrollerden geçtikten sonra sitemizde yayınlanması uygun olanlar yayımlanılabilmektedir. Sitemiz içerisindeki aktif soru alanını kullanabilmek için üyelik girişinizi yapabilmek gerekir. Psikologa soru sor alanı üzerinden sorulan sorulara cevap verebilmek veya beğenmek istiyorsanız da kayıt ol butonuna üzerinden kısa sürede kaydınızı oluşturarak sitemizde aktif hale gelebilirsiniz.

Astrolojide İkili Burç Uyumunuzu Görün

Sunmuş olduğumuz hizmet tamamiyle ikili ilişki sorunları üzerine çözüm bulabilmektir. İçine düştüğünüz şüpheyi açığa kavuşturmak daha sağlam temeller üzerine ilişkinizi kurmak için aradığınız şey belki de sitemizde yer alıyor. Her ilişki kurtarılmaya ve devam ettirilebilirliği denenmeyi hak eder. Burada evlilik sürecinde olan veya sevgililik ilişkisinde bulunan tüm bireylerin kişisel olarak yardım alabilecekleri bir alan vermekteyiz. Bunun yanı sıra detaylı olarak bireysel burç analizinin yapıldığı alan ile birlikte tüm burçların; su, ateş, toprak ve hava grubuna ayrılmış olarak detaylı bilgilendirildiği alanda görebilirsiniz. Oldukça geniş bir alandır. Çin, Hint ve Maya astrolojisi olmak üzere üç farklı alanda sizlere bilgi akışı da sunuyoruz. Sitemizden hem bu alan üzerinden ilişkinizin uyumu hakkında bilgi edinebilir ve güncel olarak yayımlanan burcunuzu takip edebilir hem de aklınıza takılan yaşamış olduğunuz ilişki içerisinde başlayan problemleriniz üzerine çözüm sunduğumuz alanlar üzerinden çözüm bulabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.