Oto Ekspertiz Neleri Kapsar?

Oto Ekspertiz Neleri Kapsar?

ABONE OL
23 Haziran 2021 15:48
Oto Ekspertiz Neleri Kapsar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oto ekspertiz ikinci el araç piyasanında ihtiyaç duyulan bir alandır. Araç alacak kişiler tarafından tercih edilir. Hasar ve kaza geçmişinin raporu çıkarılır. Ayrıca yıpranma ve kilometre gibi bilgiler de verilir. Bu aracın değerini belirler. Buna göre bir fiyat sunulur. Aracı ekspere sokmamak demek, değerinin üzerinde para ödemek demektir. Mezitli oto ekspertiz sitesinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Aracı aldığınız kişi, daha önce kaza yaptığını söylemeyebilir. Bunu sadece rapor çıkınca anlamak mümkündür. Araç bir testten geçer ve uzman kişiler bu teste göre araca puan verir. Görünen bir hasar kaydı olmasa da raporda değişen ve hasarlı parçalar mutlaka çıkacaktır. Mezitli oto ekspertiz, uzman ve deneyimli kişilerle sorunsuz bir hizmet verir.

Oto Ekspertiz Nasıl Yapılır?

Mersin oto ekspertiz yapılırken, çeşitli teknik cihazlar kullanılır. İlk olarak motor durumu kontrol edilir. Daha sonra da boyalı parçalar, hasarlı parçalar, uzman kişiler tarafından tespit edilir. Bir rapor olarak sunulur.  Tek bir uzman değil, birçok kişi çalışır. Her kişinin teknik bilgisi farklıdır.  Yol simisyonu ve şanzıman gibi detaylar da incelenir.

El freni test edilerek, herhangi bir güvenlik sıkıntısı olup olmadığı kontrol edilir. Her parça büyük bir özenle incelenir ve alıcıya sunulur. 2. El piyasanında mağdur olmamak ve değerin de bir araç almak için, mutlaka ekspertize sokmak gerekir. Mezitli Oto Ekspertiz sitesinden detayları öğrenebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.