Mesut Yılmaz hayatını kaybetti! Siyasilerden başsağlığı mesajları
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Mesut Yılmaz hayatını kaybetti! Siyasilerden başsağlığı mesajları

Mesut Yılmaz hayatını kaybetti! Siyasilerden başsağlığı mesajları

ABONE OL
30 Ekim 2020 14:41
Mesut Yılmaz hayatını kaybetti! Siyasilerden başsağlığı mesajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir süredir hastanede tedavi gören eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 73 yaşında hayata veda eden Mesut Yılmaz’ın vefat haberi sonrası siyasi isimler başsağlığı mesajları yayınladı.

SİYASİLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Yılmaz’ın vefatıyla ilgili olarak, “Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine rahmet, başta eşi Berna Yılmaz hanımefendi olmak üzere tüm kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Yılmaz’ın ölümüyle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Kalın mesajında şunları ifade etti:

“Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum.”

Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum.

— Ibrahim Kalin (@ikalin1) October 30, 2020

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Yılmaz’ın vefatıyla ilgili “Eski Dışişleri Bakanımız ve Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir süredir tedavi gören ve durumunu yakından takip ettiğimiz Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz’ı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.”

Bir süredir tedavi gören ve durumunu yakından takip ettiğimiz Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz’ı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. pic.twitter.com/YBESzd6ink

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) October 30, 2020

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yılmaz’ın vefatıyla ilgili olarak “Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Değerli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başsağlığı mesajında şunları ifade etti:

“Eski Başbakanlarımızdan, değerli siyaset ve devlet adamı Mesut Yılmaz’ın vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

Eski Başbakanlarımızdan, değerli siyaset ve devlet adamı Mesut Yılmaz’ın vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) October 30, 2020

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yayınladığı başsağlığı mesajında şunları ifade etti:

“Eski Başbakanlarımızdan, Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Eski Başbakanlarımızdan, Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

— Ali Babacan (@alibabacan) October 30, 2020

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.