Mahir Ünal’dan kendisine yönelik

Mahir Ünal’dan kendisine yönelik

ABONE OL
13 Şubat 2021 19:53
Mahir Ünal’dan kendisine yönelik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Mahir Ünal’a dün Maraş Ulu Camii’nde kıldığı Cuma namazı çıkışında saldırı girişimi olduğunu öne sürmüştü. Bu iddia üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, sosyal medya hesabı üzerinden iddiayı yalanladı.

“YALANLARINIZDA BOĞULACAKSINIZ”

Ünal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“‘Bakalım sırada ne var?’ diye sormuştum. Sırada ‘çiftçi, Mahir Ünal’a saldırdı’ yalanı varmış. Yalanlarınızda boğulacaksınız. Bu yalanlarınızın ve nefretinizin zehirlediği her zihin ve kalp için sadece üzülüyorum. Organize kötülüğünüzle ise sonuna kadar savaşacağız.”

Mahir Ünal'dan kendisine yönelik 'saldırı' iddiasına ilişkin paylaşım

İDDİA NEYDİ?

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Mahir Ünal’a dün Maraş Ulu Camii’nde kıldığı Cuma namazı çıkışında saldırı girişimi olduğunu öne sürmüştü. Çubukel, Ünal’ın çiftçi ile sohbet ederken elini omzuna koyduğunu ve bu durumu yanlış anlayan çiftçinin yakınlarının saldırı girişiminde bulunduğu belirtmişti. Şiddeti kınayan ve Mahir Ünal’a geçmiş olsun dileklerini ileten Çubukel, saldırıyı korumaların son anda engellediğini ifade etmişti.

Mahir Ünal'dan kendisine yönelik 'saldırı' iddiasına ilişkin paylaşım
Mahir Ünal'dan kendisine yönelik saldırı iddiasına yalanlama

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.