Mahir Can Kara Oyunculuğunu Konuşturuyor

Mahir Can Kara Oyunculuğunu Konuşturuyor

ABONE OL
16 Ekim 2021 00:08
Mahir Can Kara Oyunculuğunu Konuşturuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Henüz 19 yaşında olan Amasya doğumlu genç Mahir Can Kara oyunculukta olan başarısıyla 7’de 70’e herkese kendini sevdiriyor. Canlandırdığı pek çok karakterle insanların aklında iz bırakan Kara aynı zaman küçük çocukların ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Oyunculuk hayatına çocuk hayatından itibaren başlayan Mahir Can Kara yaşadığı yerin Çorum olduğunu oyunculuktaki gelen istek ver arzunun yaşadığı zorluklar ve engeller olduğunu söylüyor. En küçük projelerde bile son derece profesyonel çalışmalara imza atıp adını duyurmayı sağlayan Mahir Can Kara doğallığı ve içtenliği ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor.

Mahir Can Kara ülkemizde oyunculuk sektöründe yeterince donanıma ve kabiliyete sahip olabilmek için geçmiş yıllarda sanat okullarından eğitim almış ve aldığı eğitimlerin üstüne katarak oldukça yol kat etmiştir. Oyuncu olmak isteyenlere büyük bir özveri ve itina ile yaklaşan Kara kendinden sonra gelen nesiller için umut olmuş, bu yolda ihtiyaç duydukları güven ve desteği her fırsatta kendisinden almışlardır.

Oyunculuk alanında çocuklara ve gençlere örnek

Mahir Can Kara hem almış olduğu eğitim hem yaşadığı birikimlerle çocuklara ve gençlere büyük örnek oluyor. Ciddiyetsiz ve vurdum duymaz bir hayat yerine hayatta neleri başarabileceğini kendine vizyon edinen genç oyuncu yeni projelerle önümüzdeki yıllarda daha farklı ve ilginç projelerde yer alacağını duyurdu.

Başarısında en önemli rol oynayan etki; azmi ve çalışkanlığı olan Kara böyle devam ederse ülkenin en iyi oyuncularından biri haline gelecekmiş gibi görünüyor.

Mahir Can Kara Instagram profili: https://www.instagram.com/mahircankara1/

Mahir Can Kara Imdb profili: https://www.imdb.com/name/nm13032324/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.