Lazio, Ozan Tufan’ı transfer edebilmek için Fenerbahçe’ye Vedat Muriqi’i önerdi
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Lazio, Ozan Tufan’ı transfer edebilmek için Fenerbahçe’ye Vedat Muriqi’i önerdi

Lazio, Ozan Tufan’ı transfer edebilmek için Fenerbahçe’ye Vedat Muriqi’i önerdi

ABONE OL
23 Mayıs 2021 23:42
Lazio, Ozan Tufan’ı transfer edebilmek için Fenerbahçe’ye Vedat Muriqi’i önerdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İtalya Serie A’da Lazio, Fenerbahçe’de kariyer sezonunu oynayan Ozan Tufan’ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde ise golcü arayışı sürerken iki takım için orta yolun bulunacağı bir teklif gündeme geldi. Çizme ekibi, Kanarya’ya Ozan’ı Vedat Muriqi takasında kullanabileceği 3 farklı seçenek sundu.

LAZIO TRANSFER İÇİN İSTEKLİ

Her fırsatta yurt dışında oynamak istediğini açıklayan Ozan Tufan için Fenerbahçe yönetimi 20 milyon euro serbest kalma maddesini sözleşmesine koydurmuştu. İngiltere başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Ozan Tufan için İtalyan kulübü Lazio’dan yönetime ciddi bir teklif geldi.

TAKAS BARINDIRAN 3 TEKLİF

Ajansspor’un haberine göre; Lazio kulübü 17 milyon euro karşılığında Fenerbahçe’den satın aldıkları Vedat Muriqi için, Ozan Tufan karşılığında Sarı-lacivertli kulübe 3 ana teklifte bulundu.

Ozan Tufan’ın bonservisine karşılık 5 milyon euro nakit para + Vedat Muriqi’in bonservisi.Ozan Tufan’ın bonservisi için 15 milyon euro nakit para + Vedat Muriqi’i bir seneliğine bedelsiz olarak kiralama imkanı.Ozan Tufan bonservisi için 16 milyon euro nakit para, Vedat Muriqi ile ilgili ise kiralama içinse yıllık 2.5 milyon euro para almak.

MURIQI ONAYI VERDİ

Her iki kulübün yetkililerinin önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve bu konu hakkında bir görüşme yapması bekleniyor. Vedat Muriqi geri dönmek için yönetime onay verirken Ozan Tufan’da futbol hayatını yurt dışında sürdürmek istediğini yönetime resmen bildirdi.

Lazio, Ozan Tufan'ı transfer edebilmek için Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi'i önerdi



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.