Kışın en leziz palamut Zaxi’de yenir

Kışın en leziz palamut Zaxi’de yenir

ABONE OL
4 Kasım 2020 10:45
Kışın en leziz palamut Zaxi’de yenir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan dünya mutfağı ve Asya mutfaklarının yer aldığı Zaxi Restoran’ın zengin menüsüne, yepyeni bir lezzet eklendi.

Mevsiminin taze ürünlerine göre hazırlanan günün çorbası, limon sosu ve zeytinyağı ile harmanlanan Akdeniz yeşillikleri, haşlanmış kırmızı pancar, domates, kırmızı turp, roka yaprakları, taze baharatlı patates ve limon eşliğinde menünün yıldızı palamut balık ve ardından fındıklı sütlaç lezzetleri misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Hilton misafirperverliği ve “nitelikli yemek” deneyiminin buluştuğu Zaxi Restoran, tüm misafirlerini öğle yemeği için hem sağlıklı hem leziz palamut menüsünü deneyimlemeye davet ediyor.

12 Ekim Pazartesi başlayan ve 30 Kasım Pazartesi gününe kadar devam edecek “palamut menüsü” cazip fiyatlarıyla öğle saatlerinde misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.