Kayseri Beyaz Eşya Servisi

Kayseri Beyaz Eşya Servisi

ABONE OL
30 Ağustos 2021 15:57
Kayseri Beyaz Eşya Servisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Arızanız ile ilgili işlem yapmadan önce sizi dinliyor, isteğiniz doğrultusunda beyaz eşyanızın ihtiyacı olan doğru çözümü uygun maliyetle sunuyoruz. Zamanınızın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz zamanda işimize başlıyor, çalışmamız için gerekli ekipmanı sürekli yanımızda taşıyarak gereksiz zaman kayıplarını önlüyoruz.

Kayseri Bölgesinde, çalışma şeklimizle fark yaratıyoruz!

Yaptığımız işlerin arkasında duruyor, bakım onarım sonrası sorularınızı yanıtlıyor, gerektiğinde müdahale ederek mağdur olmanızı önlüyor, mutlu müşteriler yaratmak için çalışıyoruz. İşleri ufak iş veya büyük iş diye ayırt etmeden güler yüzle keyif alarak yapıyoruz. Biliyoruz ki başarı yapılan iş sayısında değil hakkıyla yapılan iş sonucu memnun müşterilerimizin bizi tavsiye etmesidir.

Kayseri Beyaz Eşya Tamiri

Kayseri beyaz eşya servisi olarak hizmet veren firmamız uzun yıllardır bu alanda hizmet vermekte ve müşterilerini memnun etmektedir. Arıza yapan beyaz eşyalarınıza uzman gözlerle müdahale yapılması gerekmektedir. Aksi halde küçük arızalar büyük sorunlar doğurabilir.

Hizmet verdiğimiz markalar

KAYSERİ Arçelik Servisi
KAYSERİ Beko Servisi
KAYSERİ Vestel Servisi
KAYSERİ Bosch Servisi
KAYSERİ Siemens Servisi
KAYSERİ Profilo Servisi
KAYSERİ Altus Servisi
KAYSERİ SEG Servisi
KAYSERİ Regal Servisi
KAYSERİ Ariston Servisi
KAYSERİ Hotpoint Servisi
KAYSERİ Indesit Servisi

Kayseri Beyaz Eşya Servis Bölgeleri

Kayseri’nin; Belsin, Keykubat, Ziya Gökalp, Talas, Köşk, Hacılar, Mimsin bölgelerine hizmetimiz mevcuttur. Beyaz eşya ve Kombi tamir / bakım işleri için bize 0352 222 3939 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.