KARAMAN’IN İLK ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ 26 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • KARAMAN’IN İLK ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ 26 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR

KARAMAN’IN İLK ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ 26 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR

ABONE OL
4 Kasım 2020 10:47
KARAMAN’IN İLK ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ 26 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Park Karaman’da yer alan markaların yarısından fazlası, Karamanlılarla ilk kez buluşacak olmanın heyecanı yaşıyor. Kenti gıda, giyim, eğlence ve hizmet gruplarından 100’ün üzerinde mağaza ile buluşturacak olan AVYM’de E-Bebek’ten Penti’ye, Mavi’den Flo’ya, Defacto’dan Karaca’ya, English Home’dan AtasunOptik’e, BurgerKing’den Özsüt’e, Gratis’ten Tavuk Dünyası’na, Migros’dan Abdullah Kığılı’ya, Playland’den Toyzshop’a kadar tüm Türkiye’nin bildiği ve sevdiği markalar yer alacak. Ziyaretçiler ayrıca AVYM bünyesindeki 11 restoranda Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini de tadabilecek.

Misafirlerini 35 bin metrekarelik kapalı alanda ağırlayacak olan Park Karaman AVYM, şehrin en işlek ve ulaşımı en kolay noktalarından birinde bulunan Mersin ve Konya otoyolu ile Ermenek ve Ereğli İlçe yollarının kesişme noktasında yer alan otogar kavşağında hizmet verecek.

Her yaşa ve her beğeniye uygun mağazalarıyla Karamanlıların yanı sıra şehre gelen misafirlerin de uğrak yeri olacak olan alışveriş ve yaşam merkezi, sinema salonuyla da ziyaretçilerini ağırlamaya hazır. AVYM’nin 600 kişi kapasiteli sinema salonlarında en son vizyona giren filmler Karamanlılarla buluşturulacak. AVYM yöneticileri sinema salonları ve kafeteryaların gençler için önemli bir buluşma noktası olacağının altını çizerken minikleri de unutmadı. AVYM yöneticileri, “Çocuklara özel oyun ve eğlence alanını, 2 bin 500 metrekare olarak planladık. Mevcut oyun alanları dışında çocuklara yönelik yapılacak birbirinden eğlenceli animasyonlar ve oyunlar ile faaliyetlerimiz günlük ve haftalık olarak devam edecek. Dolayısıyla hem anne babalar hem de çocuklarımız için keyifli zaman geçirecekleri alanları özenle hazırladık” ifadelerini kullandı.

Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi sayesinde kentte büyük bir fark yaratılacağını belirten AVYM yönetimi “Alışveriş merkezimiz tüketicilere bir kerede toplu alışveriş yapma olanağı sunuyor. Çünkü günümüzde tüketiciler yoğun çalışma temposu içinde alışverişe çok zaman harcamak istemiyor. Karaman için büyük ve modern bir alışveriş merkezinde alışveriş yapmanın tüketiciye sağladığı haz ve kolaylıklar var. Örneğin daha az çabayla her şeyi toplu halde bulabilmek, otopark kolaylığı, kapalı organize alışveriş merkezlerinde, olumsuz iklim koşullarından etkilenmeden alışveriş yapmanın yanında, merkez içinde sunulan sosyal ve kültürel etkinliklerden en kısa zamanda ve en az gayretle yararlanmanın ilimize sosyal olarak en büyük katkıyı sağlayacağına eminiz” açıklaması yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.