Kaktüs Sukulent

Kaktüs Sukulent

ABONE OL
15 Eylül 2020 13:53
Kaktüs Sukulent
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Dünyanın en iyi kaktüs ve Sukulentlerinin üretimlerini ve satışını yapıyor devamlı güncellenen ürün stoğu ve bol çeşitle en kaliteli formu en uygun fiyata alabilme imkanı sunmakta ve eşsiz bir alışveriş deneyimi sunmaktayız

Biz Kimiz
1994 yılında Bartın da Çakırlar Tarım olarak tarım sektörüne hizmet vermeye başladık. İlerleyen yıllarda süs bitkisi üretim ve satışına başladık. Üretim ve satış hizmeti verirken öncelikli hedefimiz kaliteli ürün ve satış sonrası müşteri memnuniyeti olmuştur.Her bütçeye hitap edebilen firmamız 2017 yılından bu yana e-ticaret satışı yapmaktadır. İlkemiz olarak belirlediğimiz müşteri memnuniyeti ve güvenli alışveriş ile müşterilerimizin mutlu ve keyifli alışveriş hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Zamanında teslim
Anlaşmalı olduğumuz kargo firmaları ile ürünlerinizi siparişiniz onaylandıktan sonra Bartın ilinden 600 km içerisinde bulunan illere 24 saat, 600-1200 km arasındaki illere 48 saat,1200 km ve üzeri tüm illere 72 saat içerisinde güvenle ulaştırıyoruz.

Mağaza Bilgilerimiz
Kaktus Sukulent
Kemer Köprü Mahallesi, Hürriyet Cd. no:15, 74100 Merkez/Bartın

 

Instagram: @kaktussukulentcom

Facebook: @kaktussukulentcom

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.