İlker Aydilek Spor Kariyerine Yeni Rekorlar Ekliyor

İlker Aydilek Spor Kariyerine Yeni Rekorlar Ekliyor

ABONE OL
2 Aralık 2021 12:12
İlker Aydilek Spor Kariyerine Yeni Rekorlar Ekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlker Aydilek, Türkiye’de akrobasi paten sporunu profesyonel olarak yapan kişilerden birisidir. Çocuk yaşlardan beri bu sporlara uğraşmaya başlamıştır. 13.10.1994 doğum tarihli olan sporcu 7 yaşındayken ilk kez futbol ve güreş ile birlikte spor ile tanışmıştır. Sonrasında ise 10 yaşında akrobasi patenin ne olduğunu öğrenmiş ve bu spor dalı ile tanışarak çok sevmiştir.

Akrobasi patene başlamasının ardından 3 yılık bir gelişim sonrasında profesyonel olarak bu sporu yapma yolunda adımlar atmıştır. Profesyonellik yoluna girmesi sonucunda birçok büyük ve kurumsal firma kendisine gösteri teklifleri sunmuştur ve bu firmaların gösterilerinde yer almıştır. Aynı zamanda birçok yarışmada yer alarak sporunu aktif olarak yapmaya ve kendini geliştirmeye devam etmiştir.

İlker Aydilek devam eden kariyeri boyunca birçok gösteride ve yarışmada yer almıştır. Öncelikle Türkiye’nin neredeyse bütün şehirlerinde gösterilere katılmış ve sporunu çok sayıda insana göstermiştir. Bunun yanı sıra yurtiçindeki birçok yarışmaya da katılmıştır.

En önemli başarılarından bir tanesi Forum İstanbul Extreme Fest yarışmasında 2016 Türkiye paten birinciliğidir. Bunun yanı sıra Yetenek Sizsiniz isimli popüler TV programında iki defa finale çıkarak kendisini göstermiştir. Ülkenin çeşitli yerlerinde kaykay pistleri inşa edilmesini sağlamıştır. Böylece daha fazla insan akrobasi paten ve kaykay sporları yapma fırsatı bulabiliyor. İlker Aydilek’in hedefi ise gelecekte Türkiye’yi yurtdışı yarışmalarında temsil etmektir.

İlker Aydilek Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/ilkeraydilekk/

Videoları:

https://www.instagram.com/p/BGEeulsmR_a/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/BbunXj6HFog/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/reel/CTfeUBLjON2/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.