İbrahim Hakan Yiğit Kimdir?

İbrahim Hakan Yiğit Kimdir?

ABONE OL
28 Kasım 2021 21:35
İbrahim Hakan Yiğit Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1982 İzmir doğumlu, ‘Celal Bayar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı’ bölümü mezunu olan İbrahim Hakan Yiğit, eğitim uzmanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Öğretmenlik tecrübesinin ardından uzmanlık eğitimlerini tamamladığı anlayarak hızlı okuma, hafıza teknikleri, eğitim koçluğu gibi son yıllarda önemini artıran konularda profesyonel destek vermektedir. Bu destek hem bireysel hem de grup eğitimleri ile yüz yüze ve online eğitim şeklinde olmaktadır. Yüz yüze eğitimler İzmir Karşıyaka’da bulunan danışmanlık ofisinde gerçekleştirilmektedir.

Öncesinde Yıldız Teknik Üniversitesi S.E.M. bünyesinde, sonrasında İzmir’in önemli özel okulları ile de eğitim uygulamaları gerçekleştiren İbrahim Hakan Yiğit, özellikle anlayarak hızlı okuma konusunda uzun yılların deneyimi ile özgün içerikli, sonuç odaklı ve üniversite onaylı bir eğitim sunmaktadır.

10 yaş ve üstü her kitleye hitap eden eğitimler ile katılımcılar, hem okul sınavları hem de iş hayatları için fark yaratabilecek seviyeye ulaşmakta, aynı zamanda kitap okuma alışkanlığı edinebilmektedir.

Instagram: https://www.instagram.com/_ibrahimhakanyigit_/

Linkedin: www.linkedin.com/in/ibrahimhakanyigit

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.