Halı Yıkamanın En Doğru Adresi

Halı Yıkamanın En Doğru Adresi

ABONE OL
21 Ekim 2020 17:03
Halı Yıkamanın En Doğru Adresi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa halı yıkama ile temizliği evlerinize getiriyoruz. Temizlik öncelikle sağlık için oldukça önemlidir. Halının içinde biriken kıl, tüy, yemek kırıntıları, toz birden fazla hastalığa sebep olmaktadır. Bu kirlerden kurtulmak için halılarınızı belirli sıklıklarda yıkatmanız gerekmektedir. Hele ki evinizde çocuk var ise bu sıklığı daha çok arttırmanız çocuğunuzun sağlığı için çok önelidir. Araştırmalara göre bu kirler bakteri ve mikrop üremesine sebep oluyorlar. Nilüfer halı yıkama bütün kiri, tozu derinlemesine temizler. Uzmanlar bu mikroplardan korunmak için sıkça halıların yıkatılması gerektiğini öneriyor. Hepinizin bildiği gibi pencereden ve dışarıdan gelen pislikten ilk etkilenen şey halı ve koltuklar. Bursa koltuk yıkama ile bu problemi de hallediyoruz. Koltuklarınızda oluşan lekeleri temizliyor ve size yeni alınmış gibi koltuklar vaad ediyoruz. Artık lekeli diye koltuk takımınızı değiştirmek zorunda kalmayacaksınız.

Halılarımızı Ne Sıklıkla Yıkamalıyız

Temizlik sağlığımız için oldukça önemlidir. Temizliğe ilk olarak kaldığımız yerden başlar isek halılar bu olayda en önemli eşyadır. Mikroplardan ve bakterilerden korunmak istiyor isek halı yıkatmadan başlanabilir. Fakat halılarımız ne sıklıkla yıkanmalı? İşte bu sorunun cevabı uzmanlar tarafından şöyle; halılarınızı en geç 2 – 3 ayda bir yıkatmalısınız. Tabi bunu yapmadan önce haftada bir iyi vakumlun bir süpürge ile kesinlikle süpürülmeli. Aksi taktirde daha sık yıkatılmalı halılar. Eğer bebeğiniz varsa bu süre ayda bir olarak belirlenmeli.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.