Güldür Güldür’ün “Tam kapanma” skeci sosyal medyada gündem oldu
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Güldür Güldür’ün “Tam kapanma” skeci sosyal medyada gündem oldu

Güldür Güldür’ün “Tam kapanma” skeci sosyal medyada gündem oldu

ABONE OL
30 Mayıs 2021 23:56
Güldür Güldür’ün “Tam kapanma” skeci sosyal medyada gündem oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye genelinde koronavirüs hasta sayılarının artmasıyla birlikte 29 Nisan’dan 17 Mayıs’a kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasakların ardından koronavirüs hasta sayılarının azalmasıyla, yeniden normalleşme dönemine girildi. Ancak tam kapanma döneminde uygulanan bazı yasaklar, vatandaşlar tarafından konuşulmaya devam etti.

TİYATRO SAHNESİNE TAŞINDI

Vatandaşın en çok dikkatini çeken yasaklardan biri de marketlerdeki “zorunlu ihtiyaçlar dışındaki ürünlerin satışının kaldırılması” oldu. Show TV ekranlarının merakla takip edilen programları arasında yer alan Güldür Güldür, bu yasağın tiyatro sahnesine taşıdı.

PİL ALMA ÇABASI EKRANLARA YANSIDI

Skeçte; marketten kalem pil almaya çalışan bir vatandaşın başına gelen olaylar ele alınıyor. Yasak olduğu için marketten pil alamayan vatandaş, “el altından” sokakta, yasa dışı bir ürün alıyormuşçasına pil temin etmeye çalışıyor. Söz konusu skeç sosyal medyada da gündem oldu.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.