Görkem Göçükbaşı Kimdir?

Görkem Göçükbaşı Kimdir?

ABONE OL
30 Kasım 2021 16:34
Görkem Göçükbaşı Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Görkem Göçükbaşı, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk öğrenimine İstanbul’da başlayan Göçükbaşı, lise eğitimini Osman Ülkümen Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi’nde yapmıştır.

Görkem Göçükbaşı yüksek öğrenimini tamamladıktan sonra kısa bir süreliğine iş ve girişimcilik tecrübeleri için Avrupa ülkelerinde incelemelerde bulundu.

Türkiye’ye döndükten sonra reklam ve dijital ajans kurarak medya dünyasına adım atan Göçükbaşı, önemli projelere imza attı.

2014’te Kadıköy-Kalamış bölgesinde gayrimenkul projelerine başlayan Görkem Göçükbaşı, Bağdat Caddesi’nde yenileme ve kentsel dönüşüm işleriyle halen ilgilenmektedir.

Göçükbaşı halen Kadıköy-Kalamış’ın en gözde mekanlarından biri olan Kalamış Sütiş’in işletmeciliğini yapmaktadır. Görkem Göçükbaşı iş hayatının yanı sıra Fenerbahçeliliği ile öne çıkıyor. Türkiye’nin önde gelen gazete ve dergilerine zaman zaman Fenerbahçe’nin mali yönden kazançlı çıkacağını düşündüğü projelerini aktarmaktadır.

Görkem Göçükbaşı’nın instagram hesabı:

https://www.instagram.com/gorkemgocukbasi/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.