FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk duyurdu: Fatih Portakal’ın ayrılığı…
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk duyurdu: Fatih Portakal’ın ayrılığı…

FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk duyurdu: Fatih Portakal’ın ayrılığı…

ABONE OL
7 Eylül 2020 01:08
FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk duyurdu: Fatih Portakal’ın ayrılığı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşte FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün açıklamaları:

Yarın Fatih Portakal son kez FOX TV’ye çıkıyor, daha doğrusu konuk oluyor. Selçuk Tepeli ile FOX Ana ‘de hem Fatih Portakal hem ben konuk olacağız. Türkiye yarın çok şık bir bayrak değişimi izleyecek. Fatih orada anlatacak neden ayrıldığını.

İktidar, FOX yönetimine ve Fatih’e baskı yaptı ve yolları ayırma kararı aldılar diyorlardı. İktidar, Fatih Portakal’a para verdi iddiası vardı. Doğan Şentürk yol verdi, engellemek istemedi iddiaları vardı. Korktu kaçtı diyen de var. Bunlar çok komik…

“ZAMANSIZ, GEREKSİZ BULUYORUM”

Fatih Portakal kendi öznel nedenleri dolayısıyla bırakma kararı aldı. Ben, yayın yönetmeni olarak zamansız, gereksiz buluyorum.

2 ay boyunca Fatih Portakal’ı ikna etmek için uğraştık ama saygı duymalıyız. Önce insanız sonra gazeteci… Elbette zamansız ve yersiz buluyorum, çok başarılı, çok zirvede.

Doğan Şentürk: “#FatihPortakal kendi öznel nedenlerinden dolayı bıraktı. Yeni bir şey yapmayacağız, yaptığımızı yapmaya devam edeceğiz. İfade özgürlüğünün her zaman savunucusu olacağız!” @dogansenturk pic.twitter.com/8d82WK5HdT

— FOX HABER (@FOXhaber) September 6, 2020

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.