Fenerbahçe, Altay Bayındır’ın olmadığı 4 maçta yalnızca 1 kez kazandı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Fenerbahçe, Altay Bayındır’ın olmadığı 4 maçta yalnızca 1 kez kazandı

Fenerbahçe, Altay Bayındır’ın olmadığı 4 maçta yalnızca 1 kez kazandı

ABONE OL
17 Nisan 2021 22:20
Fenerbahçe, Altay Bayındır’ın olmadığı 4 maçta yalnızca 1 kez kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de el bileği skafoid kemiği kırılan Altay Bayındır, sezonu kapattı. Daha önce sarı-lacivertlilerde sadece kart cezaları sebebiyle forma giyemeyen genç kaleci Bayındır, ilk kez sakatlığı sebebiyle sarı-lacivertli ekibi maçlarda yalnız bırakacak.

ALTAY’SIZ 4 MAÇTA 3 MAĞLUBİYET

Fenerbahçe, Altay Bayındır’ın forma giymediği 4 müsabakadan 3 mağlubiyet alırken, sadece 1 kez kazanabildi. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezonun 26. haftasında oynanan Konyaspor maçında 1-0 mağlup olmuş, bu maçta Bayındır 4 sarı kartı olması sebebiyle forma giyememişti. Bu sezon Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Gaziantep FK maçında rakibine 3-1 mağlup olan sarı-lacivertlilerde Bayındır, Türkiye Kupası’nda gördüğü kırmızı kart sebebiyle sahada yer alamamıştı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Başakşehir’e 2-1 kaybeden Fenerbahçe’de Altay Bayındır bu maçta herhangi bir sakatlığı veya cezası olmamasına rağmen o dönemin teknik direktörü Erol Bulut tarafından sahaya sürülmemişti. Sarı-lacivertliler, Altay’sız sadece geçtiğimiz sezonun 34. haftasında Çaykur Rizespor karşısında 3-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın olmadığı 4 maçta yalnızca 1 kez kazandı



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.