Erhan Erkeç Sanat Dünyasında da Adından Sıkça Söz Ettiriyor

Erhan Erkeç Sanat Dünyasında da Adından Sıkça Söz Ettiriyor

ABONE OL
25 Kasım 2021 11:49
Erhan Erkeç Sanat Dünyasında da Adından Sıkça Söz Ettiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital dünyanın yeniliklerini şirketlere aktararak modern çözümler üreten Erhan Erkeç sanat çalışmaları ile de gözleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bir çok önemli çalışmaya imza atan Erkeç, yapımcı ve yönetmen olarak sanata farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Dijital pazarlama ve sosyal medya olmak üzere modern çağın tüm yeni alanlarını etkin bir şekilde kullanan ve kullanmayı öğreten Erhan Erkeç, şimdilerde dijital dünya ile olduğu karar sanatla da ilgileniyor.

Küçük yaşlardan bu yana özellikle müzik ve sinemaya karşı çok büyük bir ilgisi olduğunu belirten Erhan Erkeç, birçok önemli klipte de imzasının bulunduğunu ifade ediyor. Sanat camiasından ve seyircilerden son derece olumlu dönüşler aldığını vurgulayan Erkeç, kendini her geçen gün geliştirmeyi hedeflediğini belirtiyor.

‘’Sahip olduklarım ve imza attığım başarıla ile hiçbir zaman yetinmeyeceğim. Kamera ve sanat benim için bir tutku. Elbette insan tutku ile bir iş yapınca yorulmuyor. Ve ortaya da son derece kaliteli şeyler çıkıyor. Klipler başta olmak üzere tüm çalışmalarımız izleyici ve dinleyiciler tarafından son derece beğeniliyor. Bu durumda bizim en büyük motivasyon kaynağımız oluyor.’’ diyerek işine olan tutkunun altını çiziyor.

Öte yandan Erkeç, 2022 yılında da önemli çalışmaları hayata geçirmeyi planladığını belirterek, ‘’ seyirciye alışılmışın dışında çok özgün eserler sunacağız. Bu nedenle bizleri takipte kalmalarını bekliyoruz.’’ diyerek sözlerini noktalıyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/erkanerkec/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.