En Hızlı Ev Taşıma Tüyoları

En Hızlı Ev Taşıma Tüyoları

ABONE OL
25 Ocak 2021 14:35
En Hızlı Ev Taşıma Tüyoları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yeni eve taşınma işlemine başlamadan önce mutlaka bir liste hazırlayın. Plan doğrultusunda ilerlemek her zaman daha kolay ve pratik olur. Sarıyer nakliyat firması tarafından taşınma işlemine başlamadan birkaç hafta önce eşyalarınızı listelemeye başlayın.

Hangi eşyaların öncelikle paketleneceği, hangilerinin yeni eve götürüleceği, nelerin nasıl bir kutuya konması gerektiği, hangi eşyaların hassas olduğu ve hangilerinin kullanılmayacak hale geldiğini belirlemek için bir liste yapılması gerekir. Bu tür işlem doğrultusunda ilerlemek sizlere rahatlık sağlar. Her yapılan işin üstünü çizerek ilerlemek sizler için daha keyifli bir hal alır. Yıllar boyu kullanılan eski eşyalarınızdan arınmak için bunları 2.el dükkanlarına satabilir veya ihtiyaç sahiplerine verebilirsiniz.

Eşyalarınızı Yerleştirdiğiniz Kolileri Kategorize Edin

Evinizde bulunan eşyaları toplarken kategorize etmenizde çok faydalı olur. Öncelikli olarak odalara göre bu işleme başlamak daha iyi olur. Koli içerisindeki eşyaların üstüne ne olduğunu belirten şeyler yazılırsa yeni evde yerleşirken size kolaylık sağlar.

Aynı tip eşyaları aynı koliye koymanızda fayda sağlar. Mutfak malzemeleri, banyo ürünleri, beyaz eşyalar ve mobilyalar ayrı ayrı sınıflandırılırsa Kağıthane nakliyat tarafından çok daha kolay ve rahat bir taşınma süreci gerçekleşir. Kolilerin paketlenmesi aşamasında ağır eşyaları küçük koliye ve hafif olan eşyaları büyük koliye yerleştirmek daha iyi olur. Bu yöntemler sayesinde işiniz daha basit bir hale gelir.

Eşyaların Güvenli Bir Şekilde Paketlenmesi

Eşyaların paketlenmesi sırasında güvenli ve sağlam bir şekilde paketleme yapılması çok önemlidir. Paketleme yaparken mutfak eşyası toplama sırasında bir malzemeyi gazete kağıdına sarıp balonlu naylon rulo geçirilmesi çok daha güvenli olur. Bunun yanı sıra kırılabilecek eşyaların üzerine kırılabilir yazısı eklenerek Şişli nakliyat çalışanlarının dikkatli olmasını sağlarsınız. Aynı işlem beyaz eşyalar içinde geçerlidir. Büyük balon naylona geçirilen beyaz eşyalar zarar görmez.

Mobilya taşıma sırasında eşyaların battaniye ile sarılıp bir iple bağlanmasında yarar olur. Bu sayede yırtılma ve lekelenme gibi sorunlar ile karşılaşılmamış olur. Böylelikle eşyalar yeni adrese daha güvenli ve emniyetli bir şekilde taşınır. Tüm bu hizmetten faydalanmak için https://esenturnakliyat.com/ adresinden hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.