Dünyaca Ünlü Dev İsimler Peryön Kongre’de “Maskesiz” Konuşacak
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Dünyaca Ünlü Dev İsimler Peryön Kongre’de “Maskesiz” Konuşacak

Dünyaca Ünlü Dev İsimler Peryön Kongre’de “Maskesiz” Konuşacak

ABONE OL
4 Kasım 2020 11:00
Dünyaca Ünlü Dev İsimler Peryön Kongre’de “Maskesiz” Konuşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin iş dünyası ile alanında uzman profesyonelleri bir araya getirdiği PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, 2020 gündemini hazırladı. Pandemi nedeniyle bu sene online platforma taşınan organizasyonun düzenleneceği tarih, teması ve konuşmacıları da belli oldu.

Sadece görünenin değil çok daha fazlasının konuşulacağı Kongre’de; “Şimdi değil gelecek, makina değil insanla yapay zeka, nelere hazır olup nelere hazır olmadığımız, iyi olmak, cesaret ve yeni liderlik kavramları” tüm gerçeklikleriyle “MASKESİZ” olarak ele alınacak.

Dünyaca ünlü isimler ilk kez bir arada…

Kongre bu sene; her biri alanında önemli başarılara imza atan yabancı konuşmacıları da katılımcılarla buluşturacak. Thinkers50 2020 Radar’a seçilen, iş dünyasının yakından takip ettiği New York Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Akademik Direktörü Dr. Anna Tavis organizasyonun konuklarından biri olacak.

Business Week tarafından bir numaralı yönetim gurusu seçilen, Thinkers50’de dünyanın önde gelen iş düşünürlerinden biri olarak yer alan Michigan Üniversitesi, Ross School of Business Profesörü Dave Ulrich ve LinkedIn’de 800 binden fazla takipçisi bulunan Josh Bersin Academy Kurucusu Josh Bersin de Türkiye’de ilk kez bir araya gelerek, Kongrenin bu yılki kıymetli isimleri arasında yer alacak.

Türkiye’den ise; Bekir Ağırdır – Konda Araştırma Genel Müdürü, Evrim Kuran – Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı ve Universum Orta Doğu Direktörü, İdil Türkmenoğlu – Bağımsız YK Üyesi, Danışman, Yazar ve Rıza Kadılar – EMCC Dünya Başkanı, Mentor, Eğitimci katılımcılara seslenecek.

“PERYÖN Kongre bu yıl online, herkesi bekliyoruz…”

Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etme vizyonuyla hareket eden PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berna Öztınaz: “Pandemi hem çalışanlar hem de kurumlar açısından zorlu bir dönem oldu. Bu süreç bize birlikte öğrenmenin, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmanın ne denli kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdi. PERYÖN olarak bu yıl yan yana olamazsak da yine bir arada olmak, üretmek ve birbirimizden öğrenmek hedefiyle Kongremizi dijital ortama taşıdık. Gelecek, iyilik, cesaret ve yeni liderlik gibi pek çok kavramı tüm gerçekliğiyle irdeleyeceğimiz Kongremiz bu yıl online, iş dünyası ile insan yönetimine dair gündemi ve geleceği merak eden herkesi bekliyoruz”.

PERYÖN’ün insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi / yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmak, birbirinden öğrenme sürecini özendirmek ve desteklemek amacıyla düzenlediği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri de bu yıl Kongre’nin son günü olan 27 Kasım 2020, Cuma günü sahiplerini bulacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.