Doğadan gelen huzurun simgesi; Natura

Doğadan gelen huzurun simgesi; Natura

ABONE OL
17 Haziran 2020 16:08
Doğadan gelen huzurun simgesi; Natura
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tepe Home’un 2020 yılındaki ilk lansmanında sunulan koleksiyonlarından biri olan Natura, doğanın huzur veren esintisini evinize getiriyor. Modern hayatın yarattığı şehirleşmeden uzaklaşarak, salonlarının her bir köşesinde doğayı hissetmek isteyenlere özel bir ürün gamı sunuyor.

Varoluş sürecinin başlangıcında doğayla iç içe bir yasam süren insanoğlu, yerleşik yasamın beraberinde getirdiği şehirleşmeyle birlikte doğayla olan bağını koparma yolunda ilerledi. Bu yoğun şehir yaşantısından sıyrılmak, doğayı ve doğallığı evinizde yaşatmak için metal, ahşap, deri unsurların kullanıldığı Natura Koleksiyonu ile Tepe Home, evinizde natürel bir atmosferi getirmeyi amaçlıyor. Kendi koltuğunuzu yaratmanın amaçlanmasıyla çoklu modül seçenekleri sunan Natura koltuk takımı, farklı metrekarelere sahip yaşam alanlarına kolayca uyum sağlayabilen fonksiyonelliği ve estetiği bir arada sunarak, çabasız bir şıklığı evinize taşıyor.

Takımda yer alan kitaplık ve sehpa olarak kullanılabilen ara modüller, kumaş rengi ile kontrast oluşturan siyah detaylarla sofistike bir dizayn oluşturuyor. Natura koltuk, sayısız kombin alternatifiyle konforlu, işlevsel ve özgür bir tarzı yansıtıyor. UV Laklı siyah panel kullanımı ile koltuk sehpası, zigon ve orta sehpalarındaki modern ışıltılar dikkati çekiyor.Doğal ahşap kullanılan yemek masası, TV ünitesi ve orta sehpası, ağacın doğal yapısını içinde barındıran formu ve benzersiz dokusuyla içinizi ısıtan bir görünümü sunuyor. Görünümüyle rahat ve sıcak bir ortam yaratan doğal ahşaptan üretilen ve iki farklı siyah metal ayak alternatifi ile sunulan yemek masası, siyah deri örme detayları ve farklı renk kumaşların bir araya geldiği özel tasarım sandalyeleriyle bütünlük oluşturuyor. TV sehpası ve konsol kapaklarında dikkati çeken kullanılan siyah hazeran görünümlü detaylar zarif ve natürel bir uyum yakalıyor. Modern şehir hayatından biraz da olsa uzaklaşıp, doğayı evinde yaşamak isteyenler için tasarlanan Natura koleksiyon; doğal malzemeleri, fonksiyonel çözümler sunan yapısı, şıklık katan ayrıntıları içinde harmanlayarak eşsiz bir atmosfer yaratıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.