Diyarbakır’da iki aile arasında silahlı çatışma: 3 ölü, 2’si ağır 5 yaralı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Diyarbakır’da iki aile arasında silahlı çatışma: 3 ölü, 2’si ağır 5 yaralı

Diyarbakır’da iki aile arasında silahlı çatışma: 3 ölü, 2’si ağır 5 yaralı

ABONE OL
26 Ağustos 2020 00:48
Diyarbakır’da iki aile arasında silahlı çatışma: 3 ölü, 2’si ağır 5 yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Diyarbakır’ın Lice ilçesi Güçlü Mahallesi ve Serin Mahallesi arasında meydana geldi. İki aile arasında çıkan sözlü tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

Kavgayla birlikte çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve çok sayıda 112 Sağlık ekibi sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere 3 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Yaralılar ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanelerine sevk edildi. Jandarma, köyde güvenlik tedbirlerini alırken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldığı öğrenildi.

KAVGA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞINDAN ÇIKMIŞ

Akşam saatlerinde Lice ilçesi Güçlü ve Serin mahallelerinde oturan iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavganın nedenin arazi anlaşmazlığı olduğu ortaya çıktı.

HAYATINI KAYBEDENLER ARASINDA İZNE GELEN ASKER VE MAHALLE MUHTARI VAR

Kavgada hayatını kaybeden 3 kişinin kimliği belirlendi. Silahlı kavgada ölenlerin, askerden izne gelen Barış Piyala (21), Güçlü Mahallesi Muhtarı Aziz Cantürk (34) ve Sabedin Canbuldu (51) olduğu öğrenildi.

(İHA / DHA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.